välja injekteringsbruk färger

Många människor inte lägger mycket tanke på att välja injekteringsbruk färger. De tror att bruket inte påverkar helhetsintrycket av kakel jobbet. Men att hitta rätt färg av injekteringsbruk accentuera utformningen av plattorna samt det allmänna intrycket av rummet. Omvänt kan plocka fel färg av injekteringsbruk tona skönheten i plattor och även stämningen i rummet eller hela huset. Nedan finns några viktiga aspekter som du behöver tänka på när man plockar färgen på bruket du använder,. Underhåll; När du väljer injekteringsbruk färger, är det första som du bör överväga det område där du kommer att ställa brickor. Om du planerar att sätta dem på en plats som har hög gångtrafik, såsom kök eller veranda, bör du överväga att använda mörkare färger eller nyanser. Människor som äger hundar eller har barn bör också gå med mörka injekteringsbruk toner eftersom de är lättare att rengöra och underhålla.

Neutrala färger, såsom grått och brunt, är också bra val eftersom de inte bara smälter väl med en mängd olika nyanser, men de är också lätt att underhålla. Plocka gråtoner för kyler-färgade plattor och brunt för uppvärmning färgade plattor. Eftersom vit fogmassa lätt blir smutsiga och ganska svårt att upprätthålla, ska du bara använda den för vitfärgade plattor;. Tile Färg, Som en allmän regel, bör du välja en fogmassa färg som kompletterar den dominerande skuggan av plattor som du kommer att använda. Du måste se till att färgerna på kakel och injekteringsbruk blanda väl så att kakel design kommer att betonas och förbättras. Plocka injekteringsbruk nyans som exakt matchar kakel färg är också en bra idé eftersom det kommer att finnas några synliga kakel linjer och bruket kommer helt enkelt att försvinna i bakgrunden. Detta gäller särskilt om du använder granit eller marmor plattor där du måste se till att flödet av konstruktionen inte störs eller förstört,. Övergripande Motif eller utformningen av rummet, en annan viktig faktor när man väljer injekteringsbruk färger är den allmänna utformningen av rummet eller huset där du sätter upp kakel projektet. För rummet design som är spanska eller mexikanska inspirerad, bör du välja injekteringsbruk färg som är mörkare än den allmänna kakel färg eftersom detta är vad du kan se i traditionella mexikanska och spanska hem,. Resultat som du vill uppnå, Grout färger är också viktiga att skapa de exakta resultat som du vill ha i en bricka jobb. Om du vill att utformningen av dina brickor för att verkligen pop och sticker, bör du välja kontrasterande nyanser, såsom mörka injekteringsbruk färg för lätta färgade plattor och vice versa.

Svart injekteringsbruk är ett bra val för ljusa-färgade plattor eftersom svart fogmassa kan ge ett rum som glas utseende och känsla. Det är dock viktigt att notera att användning av kontrasterande färger kan också markera misstag samtidigt som man lägger ut plattorna. Om du planerar att använda injekteringsbruk färg rum accent, se till att dina plattor noggrant och korrekt lagd.