välja en trygg och säker garage dörrlås

Rätt garageport lås går en lång väg för att öka säkerheten för ditt hem. Många husägare använda garaget som en arbetsplats eller förråd. Som sådan, kan olika tillgångar hittas här. Vissa funktioner måste införlivas i låset om det är att hålla potentiella inbrottstjuvar. Bra kvalitet lås avskräcka inkräktare från försök att få tillgång till din bostad. Med tanke på den roll som ett säkert låst garage spelar i total säkerhet i hemmet, är det nödvändigt noggrant övervägande av alternativ. Nedan finns några säkra typer som du kanske vill tänka på när du gör ett val av garage lås.

Det är en av de allmänt använda lås för garageportar. Låset är installerad på insidan av garageporten. Eftersom låset är inte synlig från utsidan, det gör det svårare för en inkräktare att manipulera. Detta avskräcker blivande inbrottstjuvar. Låset består av en bult och mottagningsslits som är placerad på dörren spår. För att låsa dörren, måste du dra bulten i facket. Detta säkerställer att ingen kan öppna dörren från utsidan. Även om sidodörr bult är relativt enkel, erbjuder god säkerhet för ditt garage.

Sidolucka Bolt

Dessa ger extra förstärkning till en dörr. Låsen är idealiska för entrédörrar i ditt garage. Det är en säker låsmekanism som kompletterar dörrar med nycklar. Du kan bara öppna dörren genom att flytta låset till det öppna läget. För att göra det måste du vrida låscylindern. Låscylindern kan vara enkel eller dubbel. Enkelcylindertyper använda en nyckel på ena sidan och har en knopp som slår på den andra sidan. En nyckel måste användas på båda sidor för dubbel cylinderlås. Deadbolt Låset är en säkrare låsmekanism än typ kolven. Kolven lås använder en fjäder för att driva låset som kan ge när tillräckligt tryck appliceras. Det tar en hel del arbete för att flytta en deadbolt lås utan nyckel. Detta avskräcker inkräktare.

deadbolt Lås

Avancerad teknik används för att producera dessa lås. Snarare än att använda en nyckel, är ett fingeravtryck används för att öppna och låsa dörren. Systemet har stöd för flera fingeravtryck som låter dig bestämma vem som får tillgång. Det är bäst att ha en professionell installera ett elektroniskt lås. Även om de tenderar att vara dyra, elektroniska garage dörrlås är bland de säkraste. De är väl värt finansiella investeringar med tanke på säkerhet uppsving de ger till ditt hem.

elektroniska lås

Dessa används ofta på metall garageportar. Handtaget som driver låset är T-format som ger låset dess namn. T-handtaget låses inte använder konventionella nycklar. Låssystemet använder en cylinderformad nyckel som är svår att reproducera. Det är omöjligt att manövrera handtaget utan denna nyckel.

T-handtag Lock

Dessa lås manövreras utan användning av nycklar. Du skapar en portkod som du matar in en knappsats. Koden kan ändras som behov uppstår. Inkräktare kan inte plocka eller stöta denna låsmekanism som gör det säkrare än traditionella knappat lås. Många nyckellösa lås kommer med en livstids garanti mot inkräktare skador. De ger en hög säkerhetsnivå.

Keyless Digital Locks