utrullning garage golv: för-och nackdelar

Utrullning garage golv är en typ av golv yta som har blivit populär i garage under de senaste åren. Det ger ett alternativ till garage kakel eller måla golvet. Tänk på följande för- och nackdelar med utrullning garage golv för att avgöra om det är rätt för dina behov.

En av fördelarna med denna typ av golv är att det är relativt lätt att installera. Eftersom det kommer i ett stort ark, kan du rulla ut och fäst den i golvet sedan. Du behöver inte oroa dig för att arbeta med enskilda plattor.

Fördelar med utbyggnad Garage Flooring

En annan fördel med denna typ av golv är att du inte kommer att behöva ta itu med en massa sömmar. Du kommer förmodligen ha en eller två långa sömmar i golvet, men du kommer inte att ha nästan lika många korsningar som du skulle med kakel.

Nackdelar med utbyggnad Garage Flooring

En av de potentiella nackdelarna med denna typ av golv är att det kan bli kostsamt. Det kommer att kosta mer än att måla golvet, och det skulle kunna kosta mer än kakel, beroende på vilket märke du köper.

Ett annat problem är att utrullning golv kan vara skrymmande och tung när den transporteras in i garaget. Detta kan göra det svårt att flytta när du ursprungligen installeras.