tio billigt sätt att uppdatera en trött kök

1. Paint

2. Bänkskivor

3. Skåp Hårdvara

4. luckor och lådfronter

5. Appliance Paneler

6. Golv

7. Armaturer

8. Sink och kran

9. backsplashes

10. Växter

Darcy Logan är en författare, redaktör, och grafiker. Hon fick sin kandidatexamen i engelska och hennes magisterexamen i pedagogik från Middle Tennessee State University, och skriver om hem förbättring, trädgårdsskötsel och dekorerar för denna webbplats.

Renovering ditt kök behöver inte ta en enorm tugga av din plånbok om du uppdaterar långsamt och fokusera på ett område i taget. Ibland enkla förändringar kan göra en dramatisk skillnad. Du kanske blir förvånad över hur byte av skåp hårdvara eller ändra en armatur kan blåsa nytt liv i en trött kök. De flesta områden kan ändras i en helg och kommer att kosta mindre än $ 100. Tänk om du fokuserar på ett område av ditt kök varje vecka, kan du ha ett helt nytt kök i mindre än tre månader. Här är några förslag på vad du kan arbeta med.

Paint är det bästa sättet att göra en enkel och billig förändring till ditt kök. Det finns ingenting i köket som du inte kan måla-utom maten, naturligtvis. Täcker de daterade trä skåp genom att måla dem vita kan göra ett litet kök verkar större. Om väggarna eller skåp är i dåligt skick, kommer en faux finish hjälpa dölja fläckar. Var kreativ och gå vilt. Paint är aldrig permanent och kan lätt ändras om du inte gillar utseendet.

En målat eller föråldrade bänkskiva kan förstöra hela utseendet på ett kök. Snarare än att ersätta den, kan du överväga kakel över den. Om även det är utanför din budget, överväger att laminera det istället. Laminatskivor kan köpas i nästan alla hem förbättring butik och är billigare än att köpa alla nya bänkskivor. Plus, de är lättare, lätt nog för en person att installera, och de kommer i en mängd olika utföranden, färger och storlekar.

Ändra skåp hårdvara är ett annat sätt att uppdatera utseendet på ditt kök. Det kan vara förvånande hur en sådan liten sak kan göra en stor skillnad. Skåp drar och handtag finns tillgängliga i en mängd olika utföranden, former, färger, storlekar och texturer. Om ditt skåp har gångjärn som visar, kan du behöva ersätta dessa samtidigt för att matcha, så budget.

Byte bara luckor och lådfronter är mycket billigare än att installera alla nya skåp. Om detta är ur din budget, överväga att ersätta de inre paneler av ditt skåp med gitter dörrinlägg. De är unika och lägg till intressanta konsistens. Dessutom kan de inre panelerna ersättas med klarglas för att visa dina favoriträtter och glas. Eller om du gillar utseendet men du inte vill att dina skåp på displayen, kan du använda frostat glas.

Om du redan har glas skåp och har tröttnat på att ha din röran på displayen, överväga att använda hönsnät bakom glaset eller hänga tyg från små gardinstänger på insidan av skåpen.

Om du inte har råd att ersätta ditt kylskåp eller diskmaskin, anser täcker det. Appliance paneler och trimma kit är billiga och finns i över 200 olika färger och mönster, inklusive rostfritt stål, sport motiv, och tavlan. Detta är den perfekta lösningen för obalansen apparater.

Ingenting kan göra ett kök look smutsigare eller mer inaktuell än fel köksgolvet. Ersätter det behöver inte vara en dyr eller till och tidskrävande projekt. De flesta kök har fyrkantiga mönster, vilket gör dem lätta att kakel.

Eller det är vinyl att överväga. Det är ännu enklare (och snabbare) än kakel, eftersom det kommer i självhäftande plattor som kan kosta mindre än en dollar per kvadratfot. Ett brett utbud av mönster och stilar gör att det kommer att finnas något som passar alla typer av kök, och denna typ är praktiskt taget omöjlig att skilja från plåt vinyl om det är installerat på rätt sätt.

Byte föråldrade armaturer inte bara gör sig av med en skamfläck, men har också fördelen av att lägga till mer ljus. Överväga att lägga spår belysning, till exempel. De finns i en mängd olika bredder, är färdigkopplade, och är enkla att installera. Många funktion halogenspotlights som kan riktas mot viktiga områden i ditt kök som spisen eller arbetsstation.

Tänk på hur mycket tid du spenderar står framför handfatet, och sedan tänka skick din diskbänk. Om det skulle kunna använda en uppdatering, kanske du vill överväga att installera en undermount sjunka. Undermount sänkor sitta under disken, vilket gör att torka disken mycket lättare. Du kan också överväga att installera en porslin eller gjutjärn sjunka om du har tröttnat på den rostfri look.

Om du inte har råd att ersätta hela diskbänken, överväga att ersätta bara kranen. Med så många olika former, storlekar och utföranden av kranar, kan det vara svårt att avgöra vilken som fungerar bäst. En kran med en hög båge fungerar bäst om du behöver fylla stora krukor eller hinkar ofta, till exempel när du lagar mat för en stor familj.

Backsplashes är ofta oanvänd och ignoreras. Ändra denna trend genom att göra det färgstarka eller praktiskt. Du kan lägga till färg genom kakel det eller måla det. Alternativt kan du köpa, eller ens göra-små dekorativa utskrifter att hänga där. Om du behöver mer utrymme eller liknande saker nära till hands, gör din backsplash mer praktiskt genom att lägga till specialdesignade räcken. Räcken komma med hyllor, krokar och andra typer av hållare som rymmer ofta använda saker som redskap, kryddor och även kokböcker.

Köksfönstren kan bli omedelbar växthus med tillägg av ett par glashyllor. Använd glas klipp för att installera dem direkt på fönstret, lägga till några fint krukväxter örter, och du har en örtagård som är inte bara vacker utan praktiskt också. Det tomma utrymmet ovanför ditt skåp är perfekt för några trevliga silke växter, bara tänka på att lägga till dessa innebär en extra sak att damma vid rengöring. Överväga att använda dina större serveringsskålar som behållare för att frigöra ditt skåp utrymme. Helt enkelt ta ut blommorna och tvätta när rätter behövs.