termit tält säkerhetsfrågor förklaras

Om du har ett angrepp av termiter, termit tälta ditt hus är ett bra sätt att bli av med dem. Använd alltid en ansedd entreprenör som är licensierad, slavarbete och registreras. Vara beredd att spendera två nätter borta från ditt hus och göra avsättningar för ditt husdjur också. Vanligtvis bör du kunna återvända till din bostad inom 60 timmar.

Innan termit tält börjar, kommer entreprenören vill att du, din familj och dina husdjur ut ur fastigheten. Detta inkluderar även guldfisk. Du kommer inte att tillåtas att återvända förrän gasning är komplett och luftkvalitétest har tagits. Dessa består av prover från alla rum i huset, som kontrolleras för eventuella spår av desinfektionsmedlet. Du kan inte komma in i fastigheten tills entreprenören lägger ett meddelande återinträde på ytterdörren. Först därefter är det slutligen anses säkert för mänsklig bebyggelse igen.

Människor och djur

Du bör alltid ha gasen avstängd till fastigheten innan du utrymma den, och bara ha det slås på igen när du har fått allt klart att återinträda. Som husägare måste du vara närvarande när gasen kopplas och presentera intyg om återinträde.

Mat, möbler och växter

Entreprenören kommer att se till att alla dina växter och livsmedel tas bort från huset innan termiter tälta börjar. Dessa kan lagras av din entreprenör och sedan återbetalas när huset har förklarats säkert igen. Maten kommer att hållas i särskilda Nylofume påsar under tältprocessen. Mat i kylskåpet kan bo i huset.

Säkerhet

Du behöver ta bort alla madrasser som är insvept i plast. Dessa kan inte tillåtas tillbaka in i huset tills du har ett meddelande återinträde.

Innehållande desinfektionsmedlet

Ditt hus kommer att vara tom i två dagar, vilket gör ditt hem ett mål för tjuvar. Dock kommer entreprenören placera sekundära lås på huset för att göra det säkrare, och kommer också att lägga upp varningsskyltar för att låta folk veta en farlig desinfektionsmedel används.

Trädgården

Företag använder också klorpikrin för säkerheten i din fastighet. Detta är en färglös vätska som har en stark lukt. Det orsakar irritation i halsen och gör ögon vatten. Den fungerar som en extra nivå av säkerhet för att hålla folk borta från din egendom.

Efter Bränning

För att stoppa spridningen av desinfektionsmedel när termit tälta pågår, använder entreprenören ett tält gjort av stora presenningar. Dessa hålls på plats på fundamentet med “sand ormar”, som är långa rör fyllda med sand för att stoppa desinfektionsmedel flyr in i grannskapet.

Även om gasning inte skada någon av växterna i din trädgård, är det lämpligt att skära ned någon bladverk och grenar för att hålla dem minst 18 inches bort från huset. Detta låter presenningar hänga ordentligt också.

Efter termit tälta är klar kommer du faktiskt inte behöver tvätta kläder eller handdukar innan du använder dem igen. Eftersom en gas används, avleder det ganska lätt. Detsamma gäller med rätter och kokkärl, även om de flesta människor föredrar att tvätta dessa poster innan du använder dem igen för matlagning och äta.