tak pipe blinkande installation: 3 tips

Ibland ditt tak rör blinkande måste bytas ut. Det är särskilt bra att göra detta innan vintern eller regnperioden. Vi kommer att gå igenom den här processen ett steg i taget och ge dig några tips som hjälper dig att undvika vanliga misstag vid byte av blinkande.

Du vill göra detta utan att skada någon av bältros som kan knytas till den blinkande på något sätt. Skada bältros kan orsaka en läcka uppstå. Se till att du bär dina handskar för att skydda händerna. Med hjälp av brytjärnet, böja tillbaka bältros på ventilationsröret ovanför och nedanför. Då mycket försiktigt bort singel runt blinkande själv. Skada inte denna singel. Bänd naglarna ur den gamla blinkande och bända bort taket röret. Det bör lossna ren.

Tips 1 – Ta bort den gamla Blinkande

Skjut in den nya blinkande över toppen av ventilationsröret och se till att du bara in det under den sidan och topp bältros. Vrida blinkande när du trycker ner på röret kommer att hjälpa den att gå på smidigt och hjälpa till att försäkra en perfekt passform. Nu passar locket ovanpå den blinkande och se till att den är säker och ombonad. Med hjälp av takläggning naglar, säkra blinkar under alla bältros du drog tillbaka. Hammaren spikar i toppen och sidan av blinkande, inte hamra in bältros. Se till att lämna den blinkande om på toppen av singel under den. Detta kommer att se till att den våta kommer att glida ner över och inte under singel.

Tips 2 – Installera den nya Blinkande

Nu hammare spikarna i den nedre kanten av den blinkande. Täcka alla spikhuvuden med täta eller tak cement. Nu går runt alla kanterna på blinkande med täta. Återvinna blinkande med bältros och se till att de plant igen.

Tips 3 – Färdigställande

Kontrollera alla andra bältros i området runt och se till att det inte finns några uppstickande eller som behöver bytas ut. När ett tak installeras vanligtvis har kvar bältros som du kan göra detta reparera med. Dessutom, om du råkar riva bältros som du bända upp, kan du ersätta dem med nya om det behövs. Medan du bända upp bältros se till att göra så långsamt och inte slita upp dem. När du installerar blinkande, vara säker på att det är tätt mot botten och inte lämna en lucka som fukt kan komma under. Lämna inte spikhuvuden utan att täta runt dem. De kommer att läcka och orsaka skada inuti dig hem. Den sista sak att komma ihåg är att sätta fogar runt kanterna på nya blinkande. Om detta inte görs på rätt sätt kommer det inte att bara orsaka en läcka, men väder och vind kan riva upp och du kommer att behöva installera.

Ytterligare tips och misstag att undvika