tabletop fontän designidéer

En bordsskiva fontän är en nedskalad version av en du skulle se i någons gårdsplanen, poolen eller trädgården. En av de främsta anledningarna att ha en bordsskiva fontän är avkoppling. Ljudet av porlande vatten ger en lugnande känsla att skölja över dig, som kan vara särskilt användbart i barnets rum. Bordsskivan fontänen kan också lägga till inredningen av hemmet om de placeras på strategiska områden som vissa är större, men ändå tillräckligt liten för att få plats på ett bord. Följande artikel kommer att dela med dig flera designidéer för en bordsskiva fontän.

En av de bästa ljud för att lugna dig med att en rinnande bäck. Vattnet sipprar ner en ström rusar över stenar för att skapa den lugnande ljudet. En bordsskiva fontän kan skapa detta ljud utan att vara genomarbetade eller mycket dyrt. Allt du behöver är en vattenpump med en låg effekt och en vacker sten skål. Placera fontän inuti skålen och fyll den med vatten. Pumpen cykeln vattnet och utvisa ligger något över ytan på vattnet. Ljudet du hör blir vattnet i kontakt med och bryta vattenytan i skålen.

Babbling Brook

Denna typ av bords fontän är vacker och avkopplande. Du kan köpa en, men de är också lätt och roligt att bygga. Du behöver en fyrkantig behållare, vattenpump, slang, epoxilim, metall tvättbräda, faux sten färg och en tunn rektangulär behållare nästan samma längd som tvättbräda. Spraya tvättbräda med sten färg, och sedan limma på plats med epoxi. Limma liten reservoar till toppen av den tvättbräda så att den övre kanten på behållaren är även med den övre delen av tvättbräda. Använd en liten mellanlägg för att luta behållaren framåt.

Rock Wall

Borra ett hål i mitten av denna lilla behållare och trä slangen genom det gör det i jämnhöjd med toppen av hålet och säkra den med epoxi. Fyll den lilla behållaren med vatten, sätta pumpen i botten bakom tvättbräda och slå på den. Vattnet kommer att strömma upp röret och fylla den lilla behållaren. Denna nya vatten rinner över kanten som sipprar ner tvättbräda.

glas~~POS=TRUNC

Detta är exakt samma konstruktion som bergväggen ovan, men med glas i dess ställe. Frost ena sidan av glaset så att du inte ser slangen. Använd tydlig slang och en tydlig topp reservoar.

Rock Waterfall

Alla älskar en fontän som liknar ett vattenfall. För att bygga detta, skulle du behöva flera små stenar som River Rock och en liten trä plattform som passar runt en plastbalja. Stack och lim stenar för att bilda en klippa på plattformen och limma bassängen på plats. Fyll bassängen med vatten, placera vattenpumpen och sätt i röret nära toppen av stenar i centrum. Vattnet kommer att komma ut av slangen och rinna ner stenarna.