symtom på svartmögel förgiftning

Erkänner symtom på svartmögel förgiftning skulle kunna hjälpa dig att undvika ett allvarligt hälsoproblem för dig och din familj. Giftigt mögel är en av de vanligaste problemen för husägare idag. Det finns många potentiella symtom som du kan uppleva som ett resultat av att vara runt svart mögel.

Detektera när svartmögel är närvarande kan vara mycket svårt baserat enbart på någons symptom. Det finns många olika typer av mögel och det enda sättet att berätta för säker på vilken typ av mögel att ha är att ha det testas. Varje person kommer också att reagera olika på att utsättas för mögel. Därför kunde alla i huset reagerar olika vilket gör det ännu svårare att upptäcka. Men om du har haft några symptom under längre tidsperioder och det finns inga andra förklaringar, svart mögel bör övervägas. Här är några av de saker att se upp för som kan orsakas av svartmögel förgiftning.

Svårt att upptäcka

Svart mögel har förmågan att negativt påverka processer i hjärnan. En av de viktigaste processerna är förmågan att koncentrera sig på något under en längre tid. Svartmögel kan göra det mycket svårt att fokusera på saker i mer än några sekunder. Om du befinner dig har problem med att koncentrera sig på saker och vistas på uppgiften, kan svartmögel vara den skyldige.

Brist på fokus

Många människor inser inte att blodtrycksproblem faktiskt kan orsakas av svart mögel. De flesta anser inte svartmögel som en möjlig orsak eftersom stress, ärftlighet och många andra saker kan orsaka blodtrycksproblem. Om du övervaka ditt blodtryck ofta och märker vilda svängningar i avläsningar, kan detta orsakas av svart mögel.

Oregelbunden blodtryck

En av de vanligaste symtomen på svartmögel förgiftning är andningsproblem. Dessa problem skulle kunna komma i ett antal former. Vissa människor upplever svårt att andas eller att fånga andan. Andra människor kontinuerligt nysa och har slemhinnor utsläpp från formen. En extremt svåra fall har det även orsakat blödningar i lungorna. Symptomen är ofta förstoras av dem som har astma eller annan sjukdom i luftvägarna.

andnings~~POS=TRUNC

Först kanske du tror att du helt enkelt har allergier eller en kall. Men om symptomen kvarstår och fortsätter att bli värre, svart mögel bör definitivt övervägas.

huvudvärk

Som ett resultat av att vara i närheten av svartmögel, många människor upplever också regelbundna huvudvärk. Huvudvärk är nog vanligt bland de flesta människor som de anser aldrig möjligheten att svartmögel som orsakar dem. Men om du har försökt allt annat och huvudvärken kvarstår, kanske du vill ha ditt hus testas för mögel.

urinvägsproblem

Svart mögel kan också orsaka urinvägsproblem också. Du kan hitta dig själv med symptom på en urinvägsinfektion. Du kan också få problem att urinera. Vissa människor urinera oftare och känner sig törstig hela tiden. Alla dessa saker kunde hänföras till svartmögel.