styrofoam återvinning

Det material som frigolit är gjord av är polystyren. Polystyren används i förpackningsmaterial, avhämtning matbehållare, och som stoppning för förpackning större apparater. Eftersom frigolit inte anses “grön”, vi måste hitta en enkel metod att använda för frigolit återvinning.

Tips om frigolit återvinning

Först av allt måste du hitta ett återvinningsprogram som accepterar frigolit. Om du kommer att besöka Earth911.org och sätta ordet “polystyren” i deras sökmotor, kommer du att kunna lokalisera styrofoam återvinningscentral närmast dig.

Alliansen skum förpackning Återvinnings kommer också att acceptera använda frigolit. Du kommer att behöva skicka den till dem själv, men eftersom det är så lätt, bör det inte vara mycket dyrt. Fraktkostnaden kommer att vara obetydlig jämfört med miljöbesparingar.

Om du letar efter någon att köpa frigolit från dig eller ditt företag, en verksamhet eller skolbesök återvunnen plast Markets databas för att hjälpa dig med din sökning.

Nära hem frigolit återvinning

Om du inte är bekväm med de tidigare nämnda metoder för frigolit återvinning, så kan du besöka en lokal hantverk butik. Chansen är stor att de kommer att vara glada att ta frigolit, som används i många hantverk.

Om du är en gör-det-självare kan Styrofoam användas som isolering i icke-bostadshus. Internationella rederier kommer gärna att ta jordnötter Styrofoam förpackning av dina händer.