steg däck belysning: förvandla din veranda

Se till att dina däck är säker för besökare after dark med steg däck belysning. Steg däck belysning kommer att förvandla din veranda till en plats att umgås med vänner och familj långt in på kvällen. Det finns många ljus val som gör plocka något som passar in i ditt hem och däck stil lätt.

Typer av däck trappbelysning

Deck trappbelysning finns i en mängd olika stilar för att passa din däckets atmosfär. Det kan antingen infälld och dolt, endast märkt när det behövs, eller dekorativa och funktionella, lägga till en elegant accent till dina däck design.

Däck belysning typiskt tillverkad av robust material såsom koppar, rostfritt stål och mässing och kan komma i en mängd olika långvariga färger för att matcha din däck färgpalett.

De två huvudsakliga typer av däck steg belysning är lågspänning fixturer och sol fixturer. Med de låga spännings fixturer, du spara på din elräkning över en traditionell högspännings fixtur. Med sol fixturer, det finns ingen elektrisk effekt som används. Men med sol fixturer, måste du kunna placera solpanelen i direkt solljus för att säkerställa ljusets långa operation på kvällen.

Low Voltage Deck trappbelysning Installation

Låg spänning däck steg belysning är lätt och säkert att installera på egen hand med endast ett fåtal verktyg och några grundläggande elektriska kunskap.

De tre stora saker som behövs är

Planering är av stor betydelse för att installera lågspänning däck steg ljus. Kartlägga hur dina inventarier kommer att ansluta till transformatorn på däck är det första steget att installera ditt ljus. Du kommer att behöva köra tråd, ansluta fixturer och fästa dem till stegen med fästskruvar. Ditt ljus bör komma med detaljerade instruktioner om hur du installerar dem.

Några ytterligare saker att tänka på

Sol däck Steg Lighting Installation

Installera sol däck lampor är ganska lätt jämfört med låg spänning belysning. Generellt lamporna behöver bara monteras på din däckets steg med hjälp av medföljande skruvarna. Eftersom de arbetar på solenergi finns det inget behov för ett eluttag eller någon extra kabeldragning. Drifttider för dessa lampor varierar beroende på angiven plats och väder.

Med så många alternativ där ute för elegant däck steg belysning, bör du inte ha några problem att hitta något som passar dina däck unika stil. Börja titta i dag och förbättra säkerheten för dina däck för en lång sommar roligt utomhus.