staplade sten faner: 4 projektidéer

Människor upplever att staplade sten faner kan verkligen lägga attityd och visuell stimulans till nästan alla rum i hemmet. Det kan användas för ett antal saker utanför rummet omvandling, och det är lätt att installera på nästan alla ytor.

Du kan använda staplade sten faner att knyta en del av din vanliga mur runt din eldstad för att matcha din härd. Du kommer att se detta som används i många moderna hem för att ge en visuell utseende eldstaden dominerar rummet, medan visuell utrymme orörd.

Knyt ett rum till din spis

Du kan använda dessa material för att bygga en staplad sten faner brandvägg runt sidorna och baksidan av en traditionell hem vedspis. Det kommer att bidra till att förhindra gnistor komma till dina träväggar och lägger till en extra nivå av brandsäkerhet till kaminen område.

Avskärmning Wood Brasvärme

Du kan förvandla en annars tråkig rum med staplade sten faner paneler. Utseendet och känslan av tegel är en helt annan visuell upplevelse eftersom det innehåller jordfärger, och absorberar ljuset i rummet.

Omvandla ett rum

Vissa människor har använt detta staplade sten faner material att trimma sina väggar för att lägga till visuella effekter till hemmet, utan att behöva installera faktiska tegel. Denna teknik används allmänt i kontorsbyggnader och skolor.

Lägg till specialeffekter