spray skumisolering: med hjälp av en fusion pistol

Spray skumisolering är ett bra sätt att snabbt isolera ditt hus. Graco Fusion pistol är den nyaste och enklaste pistol för att användas för sparsam skumisolering. Denna artikel kommer att ge några tips för att göra din spray skum ansökan mycket lättare.

När du använder en snabb installation, plural-komponenttyp av skum, som denna pistol är speciellt utformad för, är det viktigt att du håller pistolen ren. För detta ändamål har Graco gjort Fusion pistol med förmågan att rengöra eller rensa sig själv med hjälp av en mängd olika metoder. Den snabbaste och enklaste metoden att använda under dagen är luft blästring spolning. Denna metod blåser en luftström genom pistolen för att avlägsna eventuell polyurea uppbyggd inuti blandningskammaren. Det sprutar också en högtrycks blast över spetsen för rengöring.

Håll det rent

När man använder den typ av spray skum Fusion pistol är avsedd för, är det viktigt att komma ihåg att blandningen sätter mycket snabbt när föreningarna har haft en chans att blanda ihop. Den polyurea börjar expandera ögonblick komponenter mixen, så se till att använda jämna slag vid sprutning.

Tajming är allt

Graco Fusion pistol är speciellt utformad för att fungera annan Graco utrustning, såsom Reactor doseringssystem för plural-Enkomponentsskum. Användning av Fusion pistol med utrustning från andra tillverkare kommer att leverera undermåliga resultat.

proprietary Design