spara utrymme med en rullgardinsklädstång

Om du letar efter mer utrymme i din garderob, kanske du vill överväga att installera en rullgardinsklädstång. Detta är en stång som kan installeras i en hög, nås utrymme och sedan dras ner till din längd när du behöver hämta ett objekt.

Den största fördelen med en rullgardinsklädstång är utrymme. Mer utrymme skapas för att du faktiskt använder utrymme som skulle normalt inte användas alls, plus att du kan installera en annan stav under den effektivt fördubbla din garderob eller väggyta.

En rullgardinsklädstång gör kläder och andra föremål mer tillgängliga för kortare personer som kan ha att stå på en stege eller pall för att komma till sina ägodelar. En typisk stav är placerad på ungefär 5 ½ fot, inte exakt praktiskt om du är under 5 fot hög. En rullgardinsklädstång kan ger omedelbar tillgång till svåråtkomliga objekt.

Pull-down garderob stavar kan du också lagra säsongs eller sällan använda saker högre, vilket eliminerar röran och behovet av att dra lådor in och ut på vinden eller garaget.

Pull-down garderob stavar kan hittas på din lokala hem förbättring butik och installeras som en gör-det-själv-projekt.