spara pengar med energieffektiv belysning

Utility Engagemang, är många verktyg att hjälpa sina kunder att köpa och installera en effektiv belysningsutrustning som en del av styrning av efterfrågan (DSM) program. Detta sätt att minska efterfrågan på el gynnar verktyget eftersom det tillåter verktyget att skjuta upp bygga dyra nya kraftverk. Även om en rabatt var inte tillgänglig när belysningen montering programmet startade, får Montgomery County nu en från den lokala verktyg för förbättringar ljusenergieffektiva,. Rabatter är en populär incitament bland verktyg som främjar energieffektivitet, men Fitch Gas and Electric Light Company (FE & E) i Fitchburg, Mass., tog en annan strategi med sin framgång program. 1989, ett pilotprogram som finansieras delvis av US Department of Energy tydligt visat att när verktyget betalat alla kostnader, ökad kund deltagande dramatiskt – från 4 procent när verktyget erbjuds en rabatt till 73 procent när verktyget täckte alla kostnader. Även med verktyget som bär hela kostnaden för programmet, förblev belysningsprogram kostnadseffektivt som DSM verktyg,. Baserat på dessa resultat, FG & E verktyget holdingbolag Unitil finansierar nu 100 procent av kostnaderna för energieffektiva inköp och installation belysningsutrustning. Erbjudandet är tillgängligt för kunder i FG & E: s serviceområde, som omfattar delar av Massachusetts och New Hampshire, vars månatliga energikrav är 30 kilowatt eller mindre. Många verktyg runt om i landet har program som sparar pengar för både sina kunder och verktyget. En rabatt från verktyget kan förkorta redan imponerande utval för att investera i energieffektiv belysning. Den lokala verktyg kan också vara en bra källa till information om utformningen och genomförandet av belysning ombyggnader,. Energieffektiv belysning i nya byggnader på ombyggnader är en vinnande strategi. Lokala myndigheter spara en avsevärd summa pengar i minskade energikostnader, verktyg minska elektrisk efterfrågan (och behovet av att bygga dyra nya kraftverk för att möta denna efterfrågan), och när vanliga fluorescerande belysningssystem ersätts, omfattas av tillräcklig belysning utan buller, flimmer och färg distorsion.

Vad är det mest effektiva Lighting System?

En integrerad strategi

Det beror dels på den specifika applikationen, men viss utrustning är vanligt förekommande i effektiva belysningssystem.

Andra fördelar med låg kostnad Lighting

Energieffektiva lysrör, till exempel spara 15 till 20 procent av den effekt som används av standard lysrör (T12-typ) och håller lika länge. Även om effektiva lampor (T8-typ) är dyrare än T12 lampor, energibesparingarna mer än kompensera för den extra kostnad. T8-lampor är ett populärt val för att ersätta konventionella T12 lampor, eftersom de ger 98 procent så mycket ljus som gör vanliga lampor och använda cirka 40 procent mindre energi när den installeras med en elektronisk ballast.

Utility Involvement

Vid byte av standard lysrör med effektiva T8, är det nödvändigt att ersätta de befintliga reaktorer med elektronik förkopplingsdon. Elektroniska förkopplingsdon arbeta vid högre frekvenser än konventionella elektromagnetiska förkopplingsdon, så dessa belysningssystem omvandlar kraft att tända mer effektivt. De fungerar också 75 procent tystare än konventionella elektromagnetiska förkopplingsdon, vilket eliminerar den välbekanta flimmer och hum äldre lysrör.

Elektroniska förkopplingsdon väga upp till 50 procent mindre än vad elektromagnetiska förkopplingsdon, vilket resulterar i lägre fraktkostnader, enklare hantering i lägre fraktkostnader, enklare hantering och installation, och mindre stress på taket stöder. Elektroniska förkopplingsdon har svalare drift än konventionella förkopplingsdon-elektroniska förkopplingsdon är 30 grader C (54 grader F) kallare än vanliga reaktorer och 12 grader C (22 grader F) kallare än energibesparande elektromagnetiska förkopplingsdon. Svalare drift förlänger livet för elektroniska förkopplingsdon och minskar spillvärme från lamporna, vilket bidrar till kylning kostnader.

I Montgomery County, är belysningssystem i både ombyggnad och nybyggnad utrustad med T8 och elektroniska förkopplingsdon. Enkel återbetalning varierar återhämtning på dessa förbättringar från sex månader till ett år.

I vissa situationer kan spegelreflektorer öka effektiviteten i en typisk belysningsenhet med ca 10 procentenheter genom att reflektera ytterligare ljus in i arbetsutrymmet. Använda speglande reflektorer gör det möjligt att ta bort hälften av befintliga lysrör med en minimal minskning av ljusnivåer. Montering speglande reflektorer och minska antalet lampor kan minska ljus kostnaderna med 50 procent. Spegelreflektorer installeras med energieffektiva lysrör och elektroniska förkopplingsdon kan minska ljusenergikostnaderna med så mycket som 70 procent.

Även om de flesta lampor i kommersiella byggnader är fluorescerande, glödlampor tjänar cirka 20 procent av kommersiella upplysta ytor och står för nästan 40 procent av kommersiell belysning energianvändning. Kommersiella fluorescents mellan 7 och 18 watt kan användas för att omvandla glödlampor med 20 till 150 watt per fixtur. Kompaktlysrör håller ungefär 10 gånger längre än vad glödlampor. Lampor som driver mycket av tiden, såsom korridoren eller trapphus lampor, är populära program för dessa lampor.

Styrsystem kan också spela en roll i att spara energi. Manuella kontroller bör användas i utrymmen som rymmer olika uppgifter eller som har tillgång till dagsljus, och passagerare bör uppmuntras att stänga belysningen när de inte behövs. Automatiska kontroller såsom närvarosensorer är bekvämt för att vrida belysningen när områden är lediga. Avbländning, autodimfunktion kontroller kommer på marknaden som automatiskt justerar ljusnivåerna av befintlig dagsljus.