spansk stil taket däck idéer

Om du vill att taket däck för att matcha hem aktuella estetiska eller visa en ny ser helt och hållet, det finns en mängd olika sätt att tillämpa spansk stil till ditt nästa projekt. Här är några idéer om hur man skapar en takterrass som innehåller traditionella spanska inslag.

Spansk stil förknippas ofta med färgglad mosaik, varma toner och hav blå nyanser. Du kan bidra till att skapa denna look genom att lägga mosaik eller naturligt tyg mattor till taket golv. Trädäck möbler med orange eller jord tonas tyger och ljusa kuddar kan framkalla en inbjudande medelhavskänsla. Tillbehör som järn eller koppar ljusstakar, solur, eller koboltblå skålar eller vaser kan också lägga till en enkel spanska touch till din taket flyktbilen.

Införliva elementen

Växter kan vara ett annat sätt att lägga till en tilltalande spansk stil till dina däck. Överväga att välja växter som är vanliga i spanska trädgårdar eller landskap, som

Medelhavet landskap

Utseendet på sådana växter och blommor kan förbättras genom att visa dem i terrakotta eller keramiska vaser, eller amplar. Sten fontäner är ett annat sätt att lägga till Medelhavet accent till din takterrass.