solens ljus kan lägga lätt funktionalitet till din gård

Under de senaste 25 åren, har Murray Anderson hanteras praktiskt taget varje hem förbättring projektet kan tänka sig. En ivrig DIYer har han uppgraderat, ombyggda och renoverade sina hem allt på egen hand. Nu har han vänt sin fokus till att dela denna expertis med sina läsare.

Lägga till några accentbelysning till din bakgård eller trädgård, men avskräcks av tanken på allt arbete som går längs med att installera ny belysning? Även när du överväger att relativt enkel installation av låg varvet ljus spänning, du fortfarande tittar på att gräva diken för ledningarna och göra anslutningar mellan lamporna. Efter allt arbete du lägger i att få din gräsmatta och trädgård ser lika bra som de gör nu, kan det vara ganska svårt att rationalisera gräva upp bara för att lägga till några ljus.

Tja, här är en idé att överväga, kan solens ljus lägga indirekt ljus någonstans i din trädgård eller trädgård utan allt som dikesgrävning, ljus ansluta och reparera den skada som du just har gjort. Som ni säkert vet, solens ljus utnyttja kraften i solen fångas genom solfångare för att ladda batterier som i sin tur kraft ljuset självt, inga sladdar. Dessutom solens ljus är enkla att installera – du bara placera lamporna var de kommer att vara i direkt solljus och jobbet är gjort. Allt du behöver göra är att vänta på solen för att ladda batterierna.

Visst, jag vet sol ljus.

Om du använde solens ljus för några år sedan, förmodligen minns du dem som ger mycket lite ljus, är opålitliga och ovanpå det, inte vistas lyser mycket länge. Allt som allt, inte ett bra alternativ för de flesta tillämpningar.

Mer pålitlig

Lysa under en lång tid

Kombinera dessa funktioner med den låga kostnaden, enkel installation, och det faktum att du använder solens energi snarare än Power Company s att lysa upp din gård, och du har en idé för 21: a århundradet.

Flera ansökningar om sol-ljus, en av de stora fördelarna med sol-ljus är deras anpassningsförmåga.

Vill lite mer praktiska tillämpningar?

Att ta hand om dina solens ljus

Underhålla dina solens ljus kan inte bli enklare. I princip allt du behöver göra är ren utanför solfångarpanelen varannan vecka (eller efter en stor regn). Samt, om du bor i ett område där marken fryser på vintern, bör du ta ljuset inuti (eller åtminstone ta ut batterierna) under vintern.

Så vad är nackdelen med sol varvet ljus?

För de flesta av oss, det är verkligen inte mycket av en nackdel att solar varvet lampor – men

Solens ljus med sin enkla installation och minimal underhållsbehov, i kombination med deras anpassningsförmåga, funktionalitet och användbarhet är verkligen ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ för många villaägare.