sol fönstret skärmar kontra fönstret skärmar

Med lite undersökning du kommer att tycka att det finns en hel del fördelar med att installera solceller fönster skärmar i stället för de normala fönstret skärmar som du och jag växte upp med. Det finns många fina poäng att ha en sol skärm över en traditionell, det viktigaste är solreflektionen de tillhandahåller.

Solar fönster skärmar är mer effektiva än fönster toning, och minska dina sommarkylningskostnader med nästan 50%, till skillnad från traditionella. Denna typ av skärm är speciellt utformad för att blockera ut solens strålar innan de kan även träffa glaset, vilket förhindrar fönstren från uppvärmning eller svettning. Denna effekt fungerar utan att du förlora sikten genom fönstren och dina åsikter, om du inte vill mörkare för att lägga till mer avskildhet.

sön refraktion

En annan sak sol fönster skärmar erbjuder att normala skärmar inte är sunfire skydd, som upphäver reflexer som kommer från att gå in i en helt fönster rum fyllt med naturligt ljus. Det finns ingen bländning i ögonen och du inte tvingas kisa dina ögon samtidigt som i rummet.

Sunfire Protection

Utan att använda solenergi fönster skärmar, är en fönstret som utsätts för 230 BTU per kvadratfot, orsakar värmeöverföring genom glasfönster. Detta kommer att orsaka din luftkonditionering för att arbeta hårdare under varma dagar, för att hålla ditt hem vid rätt temperatur.

Vetenskapen bakom skärmen