sju saker att tänka på för en utomhus hund kennel

Om du vill bygga en utomhus hundkoja är det viktigt att komma ihåg ett antal aspekter och faktorer. Detta är särskilt på grund av det faktum att kenneln kommer att placeras utomhus och följaktligen kommer att utsättas för olika väderförhållanden. Här skall vi diskutera ett antal tips och frågor att ta hänsyn till när man börjar på denna bostad projekt för din hund.

Eftersom hunden huset kommer att placeras utomhus kan det vara lite mer utrymme för att utvidga dimensioner kenneln. Ju större det är desto mer kommer din hund kommer att ha utrymme att röra sig, dölja saker, spela och sträcka ut bekvämt. Så, när du bestämmer dig på plats kan du avgöra om en storlek som du kan använda till kenneln. Här är det viktigt att mäta hund, speciellt när det kommer till höjd.

1. Bestäm platsen och storleken

Håll också i minnet att området inte är alltför utsatt för vind och direkt solljus eftersom dessa kan störa din hund. En mycket viktig faktor är att välja ett område som är så platt som möjligt. Detta kommer att förhindra kennel hamnar i en pöl när kraftiga regn faller. Förutom det underlättar också byggandet av kenneln och dess stabilitet.

2. Dig Post Hål

Det är också bäst att det är ganska nära till en dörr i ditt hus så att hunden kommer att ha enkel tillgång till huset. En sådan dörr bör ha en hundlucka installeras för att underlätta detta. Detta är särskilt viktigt om du planerar att inkludera hund kennel som en del av en hund hölje.

3. Gate eller dörr

Se också till att rengöra området från allt skräp som kan visa sig vara skadligt för din hund.

4. Använd grus på Kennel golv

Det är bäst att gräva post hål och för att fylla dem delvis med en blandning av betong. Detta bidrar till att ge en bättre stabilitet till kenneln. Dessutom kommer det att undvika växling som kan orsakas av stress eller väder.

5. Håll Kennel Warm

Ett bra tips är att hålla i minnet att installera grinden eller dörren till kenneln att öppnas utåt i stället för inåt. Detta kommer att spara upp utrymme inuti kenneln och också underlätta hundens rörelser in och ut ur kenneln.

6. The Roof

7. det trä som används

En bra idé är att sprida grus på kenneln golv. Stor grus kommer att ge hunden en bra fot bortsett från det faktum att det kommer att hjälpa till att hålla kennel renare genom att tillåta fukt att rinna av lättare och snabbare.

Ett bra sätt att hålla kennel alla varm och mysig i kallt, fuktigt väder är att först ha sina golvbrädor något förhöjd från den verkliga utanför golvet genom att installera låga hörn ben eller har släppts ut på två låga plattor placerade under dess sidoväggar. Även för extra komfort kan du placera en gammal mjuk filt eller en tjock matta på insidan golv.

Det är mycket viktigt att bygga en sluttande tak. Detta kommer att förhindra regn från att ackumuleras på toppen av kenneln.

Se till att du använder trä som är tryckimpregnerat och resistent mot insekter och fukt. Applicera ytterligare skydd genom att tillämpa flera beläggningar av god kvalitet trä sealer. Du kan också välja att måla den.