sju enkla sätt att bli en super-återvinnare

För tjugo år sedan fanns bara en fastighetsnära återvinningsprogram i USA. I dag? Omkring 9000. Chansen finns, din stadsdel har fastighetsnära återvinning, och om det inte är en återvinnings drop-off center förmodligen i närheten. Du kan återvinna så mycket mer än bara papper, metall och plast. Här är sju enkla sätt att ta din återvinning till nästa nivå.

1. din lokala återvinningsprogram, Först och främst, se till att du är återvinning på rätt sätt. Kontrollera vilka återvinningsregler för ditt närområde, och se till att allt du lägger på att papperskorgen faktiskt kan behandlas av din lokala återvinningsstation. Du kan också ta reda på att du kan återvinna fler typer av plast, papper och metaller än du trodde,. 2. Glöm inte att återanvända, Detta är kanske lättare än återvinningsåter vad du kanske har kastat bort. Du kan hitta massor av alternativa användningsområden för kartong, glas och burkar. Tycker om att använda kartong och plastpåsar som förpackningsmaterial för din nästa Ebay försäljning. Eller vända det tom burk majs i ett konstprojekt för ditt barn. Du kan också kontrollera communities som Craigslist och även anslagstavlor i din egen stad för konstnärer på jakt efter material. De bara kan söka upp din flisas skålen samling för mosaik material;. 3. Återvinna för en god sak, massor av ideella organisationer och skolor har insamlingskärl för pappersåtervinning som tidningar, tidskrifter, kataloger och kontorsavfall. Ett återvinningsföretag plockar upp varor, och sedan ger pengar tillbaka till organisationen. Så, genom att återvinna dina papper, du också ge till en ideell organisation. Du kan också återanvända stora föremål, som bilar, till ideella organisationer. Du får skatt avskrivning, och de kommer att få något de kan sälja.

4. Återvinn Datorer klokt, fick en gammal dator? Kasta den inte i soporna. Skadliga kemikalier kan blodigel ut in i deponin och ut i omgivningen. Du kan ge din dator till lokala organisationer som kan renovera datorn, eller så kan du ge det till en organisation som säkert kommer att återvinna den. Kontrollera också med din datortillverkaren, de kanske har ett återvinningsprogram på plats,. 5. Ge din gamla mobiltelefon till en värdig sak, en annan elektronisk du kan inte kasta ut är gamla mobiltelefoner-i Kalifornien, är det ännu olagligt att skicka det till en deponi. Lyckligtvis program samla gamla mobiltelefoner och sedan lägga dem på ett bra sätt. Ett program ger telefoner till våld i hemmet offer så att de kommer alltid att ha ett fritt sätt att kalla på hjälp. Att ta reda på vem för att ge dina gamla telefoner till, be butiken där du köpte telefonen. De skulle kunna ta den, eller de kan berätta var att ta den.

6. Färg, batterier och bil Vätskor-inte kasta dem ut, Okej, så du inte är tänkt för att dumpa många av de kemikalier som du in i (eller ta ur) bilen, och du ska använda upp varje stygn färg du köpte förra gången du dekorerade. Batterier-you’d alltid bara använda det uppladdningsbara sorten, eller hur? Faktum är, alla dessa saker måste tas om hand på rätt sätt, och det är alltid lite knepigt att ta reda på vem som tar dessa. För bil vätskor, kontrollera med din mekaniker eller en bensinstation. De kan ta dem, eller åtminstone skulle de vet var du kan kasta dem på rätt sätt. För färg, överväga att försöka ge dina kvarlevor bort till en svältande konstnär, men om det misslyckas, be din färghandel vad man ska göra med det. Kontrollera med din lokala återvinningsprogram om batteriåtervinning.

7. Pappers Allt annat, du kan återvinna massor av saker, och återanvända eller donera resten. Här är några andra saker som du kan överväga att ge bort

När du återvinna, kom ihåg att slutföra triangeln. Återanvänd vad du kan, och köpa återvunna produkter när det är möjligt. Huruvida detta betyder pappershanddukar och plastmuggar, eller att ny-till-du byrå, kommer du att ta din grön livsstil till en helt ny nivå.