shing den sista raden i ett skjul tak

När sätta bältros på ett skjul tak, kommer du att vara på väg på toppen av taket och slutar nere vid kanten. Men hur är den sista raden? Åsen på toppen av skjulet? Du kan köpa nockar som redan gjorts för att matcha dina bältros eller så kan du använda samma bältros du har använt och skär dem att passa taket locket. Det viktiga tak är att se till att det inte finns några läckor när projektet är klart. Vinden och vattnet kan lyfta av nockar om de inte är korrekt installerade orsakar läckage och skador på ditt hem. För att undvika dessa potentiella problem, följ dessa steg för steg instruktioner.

Lägga kakel ansiktet nedåt på en skäryta. Rita en linje med hjälp av krita och en rak kant på fliken mitten rakt ner i mitten, dela upp sida vid sida i halv. Med hjälp av din kniv, göra en diagonal snitt på den motsatta änden av där flikarna. Ni kommer att klippa två 30 graders skär ned kanten på takplattan slutar upp med tre bitar som diagonalt är centrerade. Du bör nu ha tre triangel plattor med vinkel flikar för att spika till taket.

Steg 1 – Att de Ridge Caps

Börja i ena änden av taket topp, du vill placera ändarna av bältros bort från den riktning som de flesta stormar kommer ifrån. Skär fliken utanför start singel så att kanten är slät och i linje med kanten av taket. Använd tak tjära för att hålla ned i slutet av singel och spiken på båda sidor om toppen att se till att flikarna från nästa bricka kommer att täcka dem. Fortsätt ner linjen spikning på båda sidor och täcka naglarna med nästa singel flikar. När du kommer till den sista brickan, kommer ni att spika längs båda sidor av toppen och sluta med den släta kanten igen för att lägga en del tak tjära längs kanten för att slutföra tätning. Det kommer att finnas endast två exponerade spikhuvuden på denna tak och dessa är det. Se till att du sätter massor av tak tjära på de exponerade spikhuvuden för vattentät dem och förhindra läckage.

Steg 2 – Tillämpning av plattor

Du kan också köpa tak topp brickor som är färdiga i olika typer av andra än de asfaltplattor material. Du kan använda terrakotta eller koppar tak toppar för en brytning på ditt hem. Dessa läggs kostnader och är endast för bara visuell effekt. Om du bara vill ditt tak klar sedan klippa brickor eller få dem anpassas till ditt tak för tak topp efterbehandling som är prisvärd och enkel.

Steg 3 – Alternativa Plattor