rv kroppen reparera: hur man bifoga en anti-skallra klipp

Den sista sak att göra medan inslagning upp din RV kropp reparation, är att installera anti-skallra klipp för att hålla dina linjer och säkerhetsanslutningar från skramlande runt medan du gå ner på vägen. Det finns många typer av dessa klipp, och du kan få dem som kan användas var som helst i bilen för att hjälpa till med brusreducering. De viktigaste formerna av anti-skallra klipp montera över befintliga kulan och lägga till möjligheten att låsa trådar och liknande på plats.

Efter din RV kropp reparation, är målet enkelt, få enheten på vägen. Vid transport av fordonet, med eller utan andra tillbehör och släpvagnar och liknande, du kommer att stöta på vägbuller. Ljuden hörs i transit, kunde verkar vara din säkerhetskedjor eller kablar lossnar, när i de flesta fall är de bara hänger löst och slå på allt de rör. Om du har en släpvagn systemet med elektroniska ledningar som kommer ut för ljusriktning kontroller finns också speciella elektriska adapter versioner av anti-skallra klämmor som kan användas för att säkra dessa också. Du behöver inte stanna vid bara lås, det finns anti-skallra cykel fästen samt dörrlås och liknande, nästan varje del av din RV som gör ljud kan förebyggas med en typ av klämma eller annan.

Steg 1 – Analysera din Kablar och Chain Säkerhetssystem

Anti-skallra system kan komma i olika former, storlekar och beväpnad med ett brett utbud av fäst stift, klämmor och liknande för att hålla nere oönskat buller under transporten. Du ansluter ledningar samt säkerhetskedjor i klämmorna på enheten och det kommer att hindra saker från att stöta och skramlande runt medan körning. Anti-skallra systemet är en bra sista touch till din RV kropp reparation, och kan göra en enorm skillnad i kvaliteten på resor du får som slutresultat. Standard klämma glider över din befintliga Kulan och dra på plats, håller denna bollen och dragkrok från att röra sig när fordonet är i rörelse.

Steg 2 – Montera Anti-skallra enheten till Dragkrok

Du kan använda buntband för att dra din ledningar och liknande nära dragkrok armen och bandet upp dem och ur vägen. Detta är sannolikt inte en orsak till buller, men det kommer att hålla dem från att trassla i säkerhetskedjor på dragkroken. När dragkroken är installerad, helt enkelt bifoga en mellansegmentet av din säkerhetskedja i anti-skallra klämma samt. Detta kommer att skära ner på rattle buller som kommer från säkerhetskedjan när du kör på den öppna vägen. Detta är en viktig ingrediens för underhåll, dubbelkolla dina buntband och andra band varje gång innan du beger dig ut på den öppna vägen. När du är klar med denna RV kropp reparation, bör du kunna få en skallra snålskjuts till och från din camping destination.

Steg 3 – Strap upp några lösa kablar