rv belysning tips: hur man kan minska strömförbrukningen när motorn är avstängd

Göra några justeringar i din RV belysning kan visa sig vara en enorm skillnad när det gäller att strömförbrukningen. Om du har funnit att hög strömförbrukning är ett problem särskilt för dig, följ de enkla stegen nedan för att minska den.

Många människor avviker från solpaneler på grund av sin ursprungliga höga kostnader. Solpaneler är stor, men eftersom du sparar energi och pengar genom att låta solen att ladda batteriet. Detta bidrar till att minska mängden ström som du använder när lamporna är tända i din RV, eftersom de kommer att drivas med solenergi. Det belopp som du spenderar på solpaneler kommer att sluta betala av om du planerar att hålla din RV för en lång tid, och de kommer också att höja dess värde om du väljer att sälja.

Steg 1 – Överväg Solpaneler

Byta dina vanliga lampor i din RV kan bidra till att drastiskt minska den mängd ström som används. Anledningen till detta är att den ström som tas ut från LED-lampor är extremt låg. LED-lampor pågå mycket längre men använder mindre energi än vanliga lampor. Du hittar dem på hårdvara eller livsmedelsbutiker och kan ersätta dem som alla andra glödlampa. Bara ta bort den gamla glödlampan och se till att på ett säkert sätt göra sig av med det.

Steg 2 – Använd LED-lampor