rumsdelare: det billigt sätt

Lägga till en rumsavdelare till ditt utrymme behöver inte vara ett dyrt projekt. Det finns många olika sätt som du kan hitta en billig rumsavdelare eller göra en själv. Prova att titta på lokala second hand-butiker. Du kanske kan hitta en avdelare lika robust och iögonfallande som en du hittar i en katalog eller butiksgolvet.

Ett tyg rumsavdelare är ett enkelt sätt att hålla budgeten nere. Du kan sätta ihop dem lätt eller köpa ett färdigt. Enkelheten i materialet och ram som används gör det intressant och funktionell. Du kan också utforma en med en livlig mönster som accenter din inredning.

välja Tyg

Du kan använda objekt som du redan har att fungera som en rumsavdelare. Till exempel, om du har bokhylla kan du placera den där du vill att delningen med böckerna inför rummet hyllan var avsedd för. På baksidan av hyllan kan du måla den färgen på utrymme eller dekorera den att passa in i det utrymme den nu delar. Om bokhylla är öppen på båda sidor sedan växla vilka hyllor fokusera på varje rum. Det kommer att dela rum samt tjäna ett funktionellt syfte.

Pappers gamla möbler

Genom att utnyttja de objekt runt dig eller en liten affär jakt du hittar rumsavdelare som passar din budget och din stil.