reparera vinyl pool liners

För 15 år, arbetade Dave Donovan som en elektriker för University of Pennsylvania, där han specialiserade sig på elinstallationer, felsökning, underhåll och reparation i både bostäder och industriella miljöer. År 2005 Dave gjort övergången från att arbeta på elektriska system och hem saneringsprojekt att skriva om dem.

Pooler som funktionen vinyl liners är några av de mer populära val bland husägare för en mängd olika skäl. De är billigare att köpa och billigare att underhålla och reparera. Vid jämförelse med gunite eller glasfiber, som ersätter en rippade vinylpoolduken med några år kommer fortfarande att vara betydligt mindre än de flesta reparationer gjorts på dessa två typer. Här är några problem du kan stöta på under tiden med din vinyl poolduken och hur du kan göra reparationerna själv.

The Liner Bead kommer ut av spår

Ibland, när en pool är konstruerad med fel storlek liner, liner pärla kan så småningom arbeta sig ut på banan. För att reparera detta problem, måste du sträcka fodret för att få det låst tillbaka i spåret. Det är lättare sagt än gjort, men det kan ske. Använda en hårtork för att värma upp vinyl där det måste sträckas. Detta kommer att bidra till att göra vinyl bli mer följsamma och lättare att sträcka. Var mycket försiktig, du kommer att använda torktumlaren nära en pool full av vatten! Inte heller fokusera värmen på ett visst område i fodret eller kan bara smälta ett hål rakt igenom den. När fodret sträcks och sätts tillbaka i spåret, överväga att använda en liner lås för att hålla det på det sättet.

The Liner läcker

Liners är relativt tjocka och för det mesta, de kan motstå punkteringar. Men tyvärr, inte punkteringar uppstår. Om du har tur, kommer du att kunna hitta läckan och helt enkelt använda en lapp (eller en våt lapp om hålet är under vatten). Inte tömma poolen helt eftersom det kräver att du har fodret sugs tillbaka på plats med hjälp av ett vakuum för att avlägsna all luft som kommer att samla in mellan fodret och väggarna och golvet i poolen. Du kommer också att vilja undvika att använda granulär pH decreaser eller chock eftersom när partiklarna når bassängbotten, kommer de att börja bryta ner linerns elasticitet och styrka som skulle kunna leda till en ökning av punkteringar.

Dave Donovan är en frilansande copywriter som bor i Atco, NJ en elektriker för 15 år, tvingade en skada honom att fortsätta sin passion – att skriva.