reparera vinyl: 4 billiga tips

Vinyl är inte oförstörbar och, när det är dags, reparation vinyl själv kan spara pengar. Även om det kan tyckas vara ett stort företag vid första, reparera vinyl behöver inte vara ett stort jobb och det behöver inte vara dyrt. Vinyl är extremt motståndskraftig att den kräver ingen täckning av färg för att klara sig bra med väder och normalt slitage. Den behåller oftast en bra look för många år efter installationen, men med tiden vissa problem kommer sannolikt att visas. Fånga dessa tidigt kan spara mycket tid, ansträngning och pengar senare, och det finns några mycket enkla saker du kan göra för att bibehålla vinyl själv. Här är några billiga tips på vad du kan göra när din vinylbeklädnad behöver uppmärksamhet.

När det gäller hål i vinyl, är mycket viktigt att planera i förväg. För reparationsarbeten som denna du kommer att behöva några ersättnings vinyl. Det är en mycket bra idé att köpa en lite mer än du behöver när först installera vinyl så att du har några i reserv när situationer som denna uppstår. Om du inte har någon ledig sidospår tillgängliga, det kommer att bli nödvändigt att köpa lite mer. Att reparera tag i vinyl måste du först besluta om att lappa hålet eller byta ut hela avsnittet. Detta beror mycket på storleken på hålet. För mycket märkbara hål, rekommenderas att ersätta en hel sektion, men om hålet är mycket liten, kan du nästan säkert komma undan med en enkel patch.

1. Hål i vinyl

Där det är möjligt, genomföra reparationer utanför de kallaste månaderna på året. När vädret är mycket kallt vinyl är sannolikt att bli skört och lätt att bryta. Brutna vinyl innebär extra kostnader, göra reparationer när det är varmt om du kan.

2. göra reparationer när vädret är varmt

Om du reparerar framsidan av huset, tycker om att ersätta delar med vinyl från baksidan av huset för att uppnå en färgmatchning. Vinyl installeras samtidigt kommer att ha åldrats på samma sätt och kommer att ge en exakt matchning, så att man undviker en omaka front eller behovet av att ersätta hela partiet.

3. Match Siding stället för att ersätta den allt

För att ersätta en skadad panel, använd först ett lämpligt verktyg för att utöva påtryckningar på den gamla panelen bakifrån och släpp den. Var noga med att inte dra så hårt att det skadar andra paneler när du tar bort den skadade. Arbeta från grunden för att ersätta skadade paneler med matchande som du har hållit i reserv eller köpts speciellt för uppgiften. Kontrollera tätningar när du är klar, att se till att allt passar fint, vilket kommer att spara tid och pengar senare, samt förseglade paneler är mindre benägna att lossna eller skada.

4. Byte Paneler

Kom ihåg den gyllene regeln för vinyl, som är att köpa lite extra när du först installera det är en mycket klok investering. Du behöver inte spendera pengar för att få din vinyl repareras.