reparera gatstenar: pooldäck reparations misstag att undvika

Du behöver reparera trasiga asfaltläggare, pool däck gatstenar kan vara farligt, eftersom människor har ofta barfota när runt en pool. Alla asfaltläggare, pooldäck asfaltläggare i synnerhet bör repareras eller bytas ut så snart som möjligt, för att undvika skador. För att se till att du inte behöver göra om jobbet igen inom en snar framtid, undvika att göra följande misstag

Där det är möjligt, försöka reparera kakel, snarare än att ersätta den, eftersom detta kan spara en hel del pengar i det långa loppet. Det billigaste sättet att reparera en bricka är genom att vrida den och säkra den på plats igen. Men detta är bara möjligt om sprickan har gått mindre än halvvägs genom plattan.

1. Undvik onödiga kostnader

När utläggaren har ersatts, är det viktigt att täta kakel, för att förhindra att vatten tränger in i ytan, skapa fler sprickor och behöver ytterligare reparationer. Se till att tätningsmedlet fördelas jämnt över kakel och injektering, för att förhindra att brickan skadas på nytt.

2. Förhindra kan undvikas framtida reparationer

Vid byte av bana, är det viktigt att se till att den ersatta utläggaren är samma höjd som de befintliga gatsten. Om gatstenar, runt poolen däck är ojämn, kan tår och skor fånga dem. För att se till att gatstenar är i linje, använda ett vattenpass.

3. Undvik att placera Paving på olika höjder