reparera en snowboard: fastställande brutna band bindningar

Om du är en angelägen snowboardåkare, då vet du problemen med fastställande av brutna bandet bindningar på en snowboard. Strap bindningar är det mest populära sättet att säkra dina stövlar till styrelsen, och de består av två band som böjer över skon och sedan buck ner tätt. Dessa är flexibla och hjälper dig att passa dem runt dina skor oavsett vilken storlek på boot du tar. Även om de är billiga, kan det vara irriterande när de går sönder. En snowboard får aldrig ridit med trasiga remmar, eftersom de lätt kan lossna när du rider, och få dig att falla. Fastställande bindningarna är inte alltför svårt.

Det första du bör göra är att titta på skadorna på bandet. Bandet är gjort av ett inre band, som är vadderad och innehåller åtdragningsanordningen, medan den yttre remmen är tillverkad av plast med flera tänder. Dessa saker är utformade för att se så mycket action som en snowboard, så de är ganska hårda. Remmar bryter ofta längs den tandade sidan, vid tryckpunkter som spännet, eller i närheten av kontakten. De kan också separera i de två remsorna, vilket gör det svårt att sätta in dem i spännet. Titta på paus, och se om det är en del av bindningen, eller en del av spännet som har brutit. Om du har separerat remsor, så kan du enkelt reparera detta, men för trasiga tänder eller andra skador, måste du köpa några ersättare snowboard bindningar.

Steg 1 – bedöma skadorna

Ta bindningarna från snowboard. Du kommer att behöva göra detta genom att ta ut skruvarna som håller bindningarna på plats. Det bör finnas fyra skruvarna som håller de två uppsättningarna av buntband på brädet. Ta bort dem båda. Håll skruvarna, eftersom du behöver dessa för att ersätta bindningarna när de har reparerats. Du bör också hålla brickorna som håller fast skruvarna på andra sidan av brädet.

Steg 2 -Removing Bindningar

När du har tagit bort banden, ta din sy-kit och koppla ihop de två bitar av trasiga band ihop med en rakstygn. Du kan behöva sy samma punkt över flera gånger för att få rätt mängd av anslutning, men du bör kunna sy de två remsorna tillsammans igen. Du kan alltid ersätta det med ett nytt bindande i framtiden.

Steg 3 – Fäst Strap Bindningar

Ta dina bindningar, gamla som nya, och rada upp dem på snowboard. Du kommer att ha flera uppsättningar av skruvar att välja mellan, så om du vill göra dina ben något bredare isär eller närmare varandra, du kan också justera bindningar läge samtidigt. Annars sätter ankarskruvarna på plats, skjut dem genom bindningar, och säkra. Lägg brickorna och dra åt skruvarna tills du har säkrat bindningarna.

Steg 4 – Byte av Bindningar