reparera en liten läcka med epoxy kitt

Epoxispackel kan tillhandahålla ett effektivt sätt att fixa en liten läcka. Det håller sig väl och det är relativt lätt att använda och installera. Följ denna enkla guide för att ansluta läckor, antingen i rör eller väggar.

Innan du kan använda någon fix, måste du hitta källan till problemet. Kör en torr pappershandduk längs kanten av det område som du tycker är läcker. Ta bort pappershandduk med jämna mellanrum och ta en titt på dess yta. Om det finns tecken på blöta fläckar, har du minskat ner platsen för läckan. Fortsätt med denna process tills du har avtäckt alla läckande områden.

Steg 1 – hitta läckan

När du har hittat läckorna tydligt markera dem med en penna eller markör. Detta kommer att hjälpa dig när du går för att täta läckan.

Steg 2 – Markera läckorna

Stäng av vattentillförseln till huset. Gå till primärvattnet huvud som är ansvarig för att vatten in i huset och stänga av (du kan stänga ventilen vid källan eller om du har slangar).

Steg 3 – Stäng av vatten

Använd sandpapper att slipa ner rören. Rengör rören efter att du har helt slipat dem. Du vill vara säker på att rören inte har någon skräp eller korn på dem från slipning. Om du har koppar vatten linjer, bör de vara blankt utseende. Om du har PVC rörsystem, bör det ser misshandlade från slipning.

Steg 4 – Sand Pipes

tips

Steg 5 – Skär Epoxi

Steg 6 – Tryck Epoxi på Pipe