reparera en delad järnväg staket grind

Din delad järnväg staket grind är förmodligen den svåraste arbetande del av din inhägnad kapsling. Innan reparera en delad järnväg staket grind, ta tid för att avgöra om det är värt besväret att reparera eller behöver bytas ut helt och hållet. Läs nedan hur man bedömer vad som behöver göras innan och under tiden du reparerar en delad järnväg staket grind.

Om sidostöd staketstolpen håller split stångstaket är i utmärkt skick, gå vidare och reparera eller byta ut trasiga grinden spärren. Om spärren, i färd med att bryta, rubbas eller splittras sitt stöd post, du kan rotera stolpen och förstärka dess försvagade sida genom att spika eller skruva på en annan tunn planka. Reparera skador om möjligt med trä epoxi, och bifoga den reparerade eller nya gate spärren till den starka, oskadade sidan. Om stödstaketstolpe är knäckt igenom, ersätta den med en ny.

Bruten Gate Latch

Gör samma bedömning av stödstolpen håller grinden gångjärn som du gjorde för den trasiga porten spärr post. Om stödstolpen fortfarande håller gångjärnen på den befintliga sidan, sätta tillbaka gångjärnet (s) om möjligt. Om gångjärnen rev bitar ur stödstolpen, rotera den till en oskadad sida och förstärka den skadade sidan med träpluggar skruvas in i hålen. Bättre alternativ är att ersätta stödstolpen och grind gångjärn helt. Om grinden ram skadades när gångjärnen bröt, sätta i nya gate skenor och bifoga nya gångjärn.

Bruten Gate Gångjärn (er)

Du kan reparera en topp, botten eller spärr-sida ramen för en delad järnväg staket grind utan att ta bort hela porten. Släpp L-formade konsoler från 2 hörn toppen, botten eller spärr-sidoramen, glida porten karmstycket ut och sätta in en ny ram pjäs. Kontrollera för skador på låset själv och reparera eller byta ut den innan du ansluter den till en ny grind ram planka. Om den ledade sidan av porten ramen är skadad, måste du ta bort porten och gångjärnen innan du installerar en ny ram pjäs. Inspektera gångjärn och stödstolpen för att se om de fortfarande är i användbart skick.

Trasiga staket grind Frame

Kraftiga vindar fånga porten när den är öppen kan smälla den i stängslet skenor och böj, spricker eller dela upp delad järnväg staket grind. Ta bort grinden helt för reparationer. Installera en tillfällig port gjord av en lång staket järnväg, med en kedja och glidlåset i varje ände. Stål slingor i grindstödstolpar och fäst kedjan slip låses slingorna.

Böjd eller sprucken Gate Rails

Galvaniserade metall fästen kan lossna och falla ut med tiden, på grund av is och snö eller långsiktigt slitage. Kontrollera stolparna och balkarna för att se om trä hål nu har blivit för löst för att hålla nya skruvar eller spikar. Fyll trä hål med väderbeständig trä epoxi. Flytta gångjärnen eller spärr 1 tum över eller under den ursprungliga positionen för att undvika att återanvända de fyllda hålen.

Förlorade eller skadade skruvar och fästen på Split Rail Fence Gate