reparera asfalt tak med läckor

När du har att göra med asfalt tak som läcker, så finns det några saker att tänka på. Det är viktigt att tillbringa lite tid i förväg forska, så att du vet vad som kommer att krävas. Det är ett jobb som alla gör-det-självare kan göra, men det kräver lite vinklad fett och specifika material.

Det viktigaste som du kommer att behöva vara medveten om är säkerheten. Se till att din stege är korrekt inställd, och att du vet att det är robust och inte kommer att falla. Se till att du anser din vindsutrymmet när du letar efter läckan också. Du vill inte hamna faller genom vinden.

Steg 1 Säkerhet

Du är nu redo för att försöka hitta läckan. Det är en bra idé för dig att inte bara kontrollera om den yttre delen av taket, men den inre delen av det också. Få insidan av vinden och leta efter vatten. Förutom att göra detta, få en ordentlig titt på ditt tak och hitta där det läcker. Majoriteten av läckage uppstår vid beslagen. Du kan hitta läckor här genom att inspektera alla blinkande, tills du ser där vattnet kommer in. Om blinkande inte verkar vara problemet, kontrollera andra ställen, som otätade skorstenar och tonhöjd punkter på taket. Mörka fläckar på taket kan tyda på vattenproblem. Om du hittar ett område som är mörkare än resten av taket, är chansen att du har hittat en läcka.

Steg 2 – Hitta läck

När du har hittat läckan, är du nu redo att få dina bältros separeras. Det är en bra idé för dig att först kontrollera hur smidig bältros är. Det är bäst att arbeta på en varm dag, eftersom bältros kommer att vara mer böjlig i varmare förhållanden. Markera det område där de skadade bältros behöver komma bort, och planerar att ersätta några bältros runt området. Ta bort de drabbade bältros med spett. När du tar bort dina bältros, få den platta delen av din pry bar under singel och driver baren i en framåtrörelse upp till naglarna. Tryck ned på stången för att bända spiken ut. Använd din krok blad för att skära dina bältros. Lägg ett nytt lager av papper och installera nya bältros.

Steg 3 – Separera Bältros

Om du befinner dig hantera en spik pop, måste du klippa singel som är skadad och lossa alla de omgivande naglar. Nail fliken tillbaka där det måste vara med den nya fliken singel. Men om du har att göra med en VVS ventilations boot, då måste du ta bort alla de omgivande bältros runt boot, så att du kan ta bort och ersätta den.

Steg 4 – Olika Reparationer