rädda antika barns leksakslådor

Du kanske vill rädda antika barnleksak lådor som var begåvad till dig eller möjligen plockade upp vid en butik eller loppmarknad. Detta kan i synnerhet vara sant om det är en personlig leksakslåda med en familj efternamn eller insignier på det. Sprucing upp en gammal leksak bröstet kan vara ett personligt givande projekt som kommer att öka livsrum för ditt barn, samtidigt som det hjälper att bättre organisera och hantera det ständigt ökande flödet av leksaker kommer in i hemmet. Här är några enkla instruktioner för att föra tillbaka till livet de antika barns leksakslådor.

Steg 1 – Förberedelse, Ta bort fästbara kuddar och andra dekorativa accenter, tillsammans med flip-top gångjärn hårdvara. Undersöka gångjärns hårdvara för att se om det fortfarande är användbart. Om fördärvas, böjda eller på annat ärrade, byta ut hårdvara med en liknande uppsättning av ditt val som kompletterar den antika leksakslådan design.

Steg 2 – en bra rengöring

Använda ett kommersiellt tillgängligt trä renare som kommer att vara lätt att använda. Dessa lösningar gör ett bra jobb att ta bort byggt upp fett, smuts och smuts, hjälpa förbereda skogen för en ny finish. Antingen använda en syntetisk pensel att tillämpa lösningen med långa, även stroke eller, ännu bättre, placera lösningen i en sprayflaska så att du kan jämnt spraya över träytan området leksakslådan. Börja längst ned arbetar uppåt för att förhindra ränder. Använd en sida till sida besprutning rörelse.

Steg 3 – Let It Blöt

Vänta några minuter medan rengöringslösning suger in i träet. Använd en flexibel borste för att lossa all smuts och skräp. Använda en liten borste, som en tandborste, att skrubba svåra att nå. Du kan behöva använda en skrapa för att ta bort och dekalen liknande bifogade dekorationer. Var noga med att inte skada träet genom mejsling det. En bra blötläggning ska lossna och mjuka materialet tillräckligt för att Skrapa bort det. Ta bort eventuella skadade träpartiklar och stickor försiktigt. Se till att bära handskar för att skydda händerna.

Steg 4 – Skölj

Skölj lösningen rensat trä med en sprayflaska med rent vatten. Noggrant undersöka alla områden för fläckar missade och upprepa blöta och skrubba steg över och skölj igen. När du har kommit till en tillfredsställande nivå av trä renlighet, låta leksakslådan helt torr – 24 timmar ska göra jobbet.

Steg 5 – Sand Wood

Efter barnleksak box har torkat från blöt och gnugga skrubb bör träfibrerna sticker ut. Jämna ut trä med grov sandpapper – men överdriv inte. Du vill grov upp veden precis tillräckligt för att få den att absorbera ett skikt av finish.

Steg 6 – Refinish

När dina antika barnleksak box rengörs och torr, kan du antingen vill uppdatera färgen antingen färgning eller målning. Eventuellt kan du matcha möbler färg genom färgning antika barns leksakslådan. Tillsätt alltid en slutlig beläggning av en tydlig tätningsmedel för extra skydd,. Överväg att anpassa din restaurerade leksakslådan genom stenciling barnets namn på den eller kanske tillämpning av barns foto för särskild anpassning om den antika leksakslådan inte visar några familje referenser.