lämpliga entrédörrar för en trädkoja

Vanligtvis är hela omfattningen av att gå igenom besväret att bygga ditt eget träd hus för att ha integritet – men central del är ingångsdörren, eftersom detta är vad som kommer att hålla ut nyfikna, när du inte är där för att skydda din säker tillflyktsort. Här är några idéer för att hjälpa dig att bestämma vilken design är bäst lämpade för ditt träd hus.

Att ha ett massivt trä dörr med ett hänglås och en nyckel skulle vara den mest tillförlitliga, men man måste komma ihåg att detta inte är ett hus fullt av värdefulla ägodelar. Oftast används det som ett barns gömställe och det är bara tanken på att ha någonstans låsta att de vuxna inte kan komma till, är det mest tilltalande. Dessutom måste du komma ihåg att trädet hus är inte på marknivå, och ett massivt trä dörr är långt ifrån lätt. I själva verket, om du inte är försiktig, kan det hamna en fara för alla som använder den och de omkring den. Satsa på en lätt trädörr, vilket kommer att ge den nödvändiga säkerheten, men vara tillräckligt lätt för att användas för ditt träd hus.

Solitt trä

Ett annat alternativ skulle vara att gå för gardiner. Bortsett från överväger rätt material för dina gardiner, bör du också tänka på andra aspekter av denna typ av träd huset entrén. Kommer din gardin vara vattentät? Att ha en vattentät gardin kommer att hindra den från att insupa regnvatten i dåligt väder. Eller kommer det att göras av duk? Gardiner gjorda av slitstark duk kommer inte blåsa överallt i vinden. Med någon typ av gardintyger, är ett bra tips att lägga blyvikter till nederkant. Detta kommer att hålla gardinen hängande vertikalt, även om det är blåsigt, och det kommer att hjälpa till att hålla en del av kylan ute.

Gardiner

Du kan också välja att ha en pärlstav gardin, som kan köpas redo att hänga eller så kan du göra det till storlek själv, plocka färgerna på pärlor och mönster till pryder ridån. Detta är ett bra alternativ om du vill lägga till lite extra textur till ditt träd hus. Dessutom, till skillnad från att ha ett material gardin, kan uppskattas mönstret och färger när inuti trädet huset. Blyvikter kan också tillsättas till beaded Gardiner så att längderna hos beaded strängar inte flyger överallt, är farligt.

Perspex

Ett annat alternativ skulle vara att ha en rektangel av Perspex utskuren storlek och passar in i en träram, som kan fungera som en dörr. Detta kommer att säkerställa att barnen leker säkert som de kan ses inne i trädkoja. Dessutom, barnen kan se utanför, så att det inte finns några gränser mellan dem och natur.

Allt kan användas för att göra en ingång till ett träd hus speciell … Allt du behöver göra är att använda din fantasi för att göra det mesta av vad du har till ditt förfogande.