kort om rymden? prova en icke-traditionell vägg träd

Som pedagog och professionell frilansande skribent, har Laurie Bloomfield en magisterexamen i språkutbildning. Hennes publikation portfölj innehåller hundratals artiklar om olika ämnen inklusive hem förbättring, gör det själv-projekt och landskapsarkitektur, liksom finansiering, föräldraskap och utbildning. Hon ger högkvalitativa artiklar som sträcker sig från traditionella till samtida ämnen i både tryckta och digitala format.

Vissa juldekorationer är alldeles för stor för att lämna ut din plan. Den ständigt viktiga julgran är en av dem. Varje julhelgen vi går till stora ansträngningar för att se till att vi har någon form av träd för att visa och dekorera för semester. Om du upptäcker att du har tröttnat på den traditionella vintergröna träd och letar efter en unik version av denna klassiska jul element, överväga att sätta upp en vägg träd. En vägg julgran kräver mindre golvyta, är lätt att sätta upp och ta ner, och kan skapas för att matcha alla atmosfär som du vill skapa i ditt hem.

Pom-pom Wall Tree

Skapa en pom-pom vägg träd med en liten självhäftande kardborrebandet och ett sortiment av pom-poms från din lokala tyg eller hantverk butik. Välj flera färger och storlekar för att göra ditt träd mer intressant. Med hjälp av en penna, lätt dra ditt träd form på väggytan. Skär din kardborreband i rätt storlek för din pom-poms. Fäst ena sidan av bandet ritning och den andra sidan på baksidan av din pom-poms. Tryck på dem på väggen och du är allt klart.

Garland Vägg Tree

Med vissa vävnader krans från din lokala dollar store, kan du skapa en unik och budgetvänlig vägg träd i ingen tid alls. Rita ett sicksack träd design på din vägg utrymme. Fäst slutet av din krans till toppen av trädgränsen, och sedan vrida krans som du säkrar papperet till ändarna av trädgrenar. Överväga att köpa din krans i en icke-traditionell färg för att skapa en mer nyckfull effekt.

Tyg Vägg Tree

Letar efter ett vackert träd display med nästan ingen ansträngning i dekorerar den? Lär din lokala tygaffär och köpa ett par varv av din favorit semester mönster. Dra ut ditt träd form på några kraftpapper och sedan klippa ut mallen med en sax. Rita formen på tyget och du har en väl detaljerad, perfekt dekorerade träd. Använd lite kardborreband att fästa den till din vägg och du är redo för semester!

Visa Hylla Vägg Tree

Denna vägg träd kan ta lite mer ansträngning och tid att bygga upp, men det är väl värt besväret. Du behöver flera smala stolpar av trä, allt i fallande längder. Du behöver också några små hyllstöd från din lokala järnaffär. Använd en nivå och en linjal för att säkra trä längder till din vägg med lika mellanrum mellan dem. Ställ din semester tema smycken på hyllorna för att skapa en one-of-a-kind julgran.

Gren Klippning Vägg Tree

Om du har turen att bo i ett område där grenklippet är lätta att hitta, komma ut och samla ett dussin bitar som du kan använda för att skapa en naturlig träd. Skär gren Urklipp så att längderna successivt minskar i storlek. Använda en bild hängande system för att fästa grenar på väggen och på mindre än en eftermiddag, du har fört utomhus i din semester atmosfär. Ett annat alternativ? Använd drivved om du bor vid stranden.

Holiday Lights Wall Tree

Med en sträng eller två av semester ljus kan du skapa en självlysande vägg träd som ska ljusnar något utrymme. Använd en penna och måttstock för att spåra en triangulär julgran form på din vägg. Använd självhäftande kardborrband tejp för att fästa en uppsättning av din semester ljus till linjeritning. Om du har en andra uppsättning hands, fyll i det inre av trädet, fästa lampor i en korsmönster i mitten utrymme. Om det behövs, bifoga en förlängningssladd till ditt ljus och koppla in den.