konfigurera och använda en ovan jord glasfiber pool

Slappa i en ovan marken glasfiber pool är ett bra sätt att tillbringa sommardagar. Du kan lägga runt poolen med en kall kopp te och titta på barnen simma och ha en bra tid. Om du inte har en pool och funderar på att skaffa en, kan du sätta upp det själv på några timmar med lite hjälp från dina vänner. Här är några saker du behöver innan du börjar. För att ställa in ovan jord glasfiber pool, behöver du en gräsmatta räfsa, marktäckare presenning, plast eller trä gräsmatta stakes, vattenslang och en pool pump. Du kommer alos kräva en pool filter för pumpen och klor och PH testutrustning.

Först måste du hitta en plats att sätta ditt ovan jord glasfiber pool. Du behöver en plan yta som är minst 10 fot över. Börja med att ta bort alla stenar, pinnar eller något annat vasst. De kan orsaka punkteringar i poolen efter att den har fyllts.

preparat

Du kan börja med att håva platsen som du valde och jämna ut. Du vill vara säker på att det är mycket smidig. Du kan också lägga sand ner för att tillhandahålla ett jämnt skikt. De flesta pool representanter rekommendera att avskaffa sanden, men det är upp till dig.

kratta

När du har platsen klar, är det dags att placera presenning över den plats där din ovan jord glasfiber pool kommer att bli. Var noga med tarp säkras ned med insatser för att förhindra den från att röra sig. Var säker på att det är fritt från alla rynkor, liksom.

Placering av Tarp

Få instruktionerna från poolen satsen och läsa dem noggrant. Du kan behöva ha en vän hjälpa dig med montering. Du kommer först vill sätta ramen för poolen upp. Har en vän hjälpa dig hålla upp väggarna så att du kan infoga karmstycken i tyget fickorna. Du kommer att fortsätta på detta sätt tills väggarna är fristående. Ibland kommer det att finnas en liner som kommer att behöva installeras. När ovan jord glasfiber pool står, är det klart för vatten. Medan poolen fylls med vatten, kan du vara att installera pool pump och filtret. Pumpen bör vila precis bredvid poolen. Noggrant fästa slangarna och fylla pumpen innan du slår på den.

Montering av Pool

Samla de kemikalier som du behöver för att sätta i poolen. Du bör ha klor och några andra kemikalier för att hålla vattnet rent och klart. Se till att pH-balansen är inom normalområdet innan låta folk bada i poolen.

tillsats av kemikalier

Med rätt mängd kemikalier och rätt väder kan du njuta av din pool i ingen tid alls. Nu när poolen är klar och redo, är det dags att börja grilla. Med rätt skötsel kommer din ovan jord glasfiber pool sista du hela sommaren och under många år framöver.