glasdörren husdjur korrektur: 2 alternativ

Skärmen dörren tar troligen en bit av missbruk från husdjur i ditt hem. De repa förmodligen på att komma in eller krascha in i det från tid till annan glömmer sin närvaro. För att säkerställa att skärmen varar under en lång tid, överväga husdjur proofing skärmen dörren med hjälp av en skärm djursäkra och installera ett husdjur dörr.

Pet Proof Screen

Det första alternativet vi måste förhindra skador på skärmen är att installera ett husdjur bevis skärm. Ett husdjur bevis skärm påminner mycket om en vanlig skärm, förutom att det är mycket tyngre och tåligare än standardskärm material. Det är också tjockare och lite svårt att arbeta med under installationen. När du försöker installera den i din dörr, kommer du inte att kunna använda samma räffla som kom med den ursprungliga skärmen och du kommer att behöva köpa spline material som är en storlek eller två mindre än originalet.

Pet bevis skärmmaterialet i allmänhet säljs i rullar med 84 inches som är lämplig för skärmen i en standard glidande glasdörr, men det kan också köpas i 100 fot rullar också. Materialet är verkligen sällskapsdjur bevis eftersom det motstår tårar och är nonchalant trycks ut genom ditt husdjur. Men om du har en stor hund och han kör full fart in i skärmen, är det inte troligt att skärmen kommer att hålla upp.

En Pet Door

Det andra alternativet för att skydda skärmen dörr är att installera ett husdjur dörr. Dörren kan ditt husdjur att komma in och ut som den vill, och därmed eliminera hans eller hennes behov av att repa eller ens använda skärmen dörren för att få din uppmärksamhet. Den sällskapsdjur dörr är ett bra alternativ när det gäller små hundar. Med större hundar, men du bör noga överväga måtten eftersom du bör ha det tillräckligt stor för din hund, men inte alltför stor för att tillåta inkräktare en väg in ditt hem. Besök din lokala djuraffär och järnaffär för att hitta det bästa alternativet för ditt hem och din hund.