föreslog handhållna dusch skjutreglaget placering

En handhållen dusch reglaget installerad i ditt badrum kommer att ge dig den bästa mångsidighet för din duschupplevelse. Den största fördelen med att ha en glidstång handhållna dusch är förmågan att justera positionen för att rymma alla i huset.

Välj din dusch Slide Bar, Det finns ett antal märken och modeller av handhållna dusch glidskenor för ditt hem. En kromfinish är ett rent utseende för en dusch och det finns ett antal märken på marknaden som har denna finish på deras dusch barer.

Du bör också se till att du köper den modell som kan installeras i befintliga dusch. Kontrollera att vara säker på att den modell du väljer är kompatibel med din befintliga hårdvara i duschen. Reglaget dusch kommer att ersätta befintliga duschmunstycke och ger dig möjlighet att placera huvudet på ett sätt som bäst passar dina önskemål när duscha,. Varför använda en handhållen dusch Slide Bar,? Fördelen med att använda en handhållen duschmunstycke ger dig möjlighet att få en över hela kroppen skölj där du kan styra vattenflödet precis där du vill ha den. Med en statisk duschmunstycke måste du flytta din kropp så att vattnet att nå varje del av kroppen. När du använder en handhållen, kan du flytta duschhuvudet istället;. En glidstång i duschen kan du placera duschhuvudet när det är statiskt på bästa höjd för alla i huset. Höjden som du väljer är helt enkelt en fråga om företräde. En del människor föredrar att ha dusch huvudet så högt som möjligt över huvudet, medan andra föredrar det lite närmare. Glid på skjutreglaget låter dig sätta dusch huvudet där du vill att det ska vara för din individuella dusch. Kortare medlemmar i ditt hushåll kan få ner närmare till deras nivå och högre folk kan lämna det upp hög,. Traditionell Placering, om sjuttio två till sjuttio åtta inches är standardhöjd för ett duschmunstycke. Placera det på denna plats för att installera handhållna dusch reglaget och låta alla att placera den på sin egen för deras individuella önskemål. Barn kan behöva hjälp att föra duschhuvudet ner till deras höjd. Vattnet kommer inte bli kalla innan den träffar huvudet, så känn dig fri att sätta upp på den övre delen om detta är vad du föredrar.

Extra funktioner, tillsammans med korrekt placering av duschmunstycke, kan du köpa en modell som har vissa massage funktioner. Detta är ett underbart verktyg för att ha i badrummet för de tillfällen då du behöver lite extra uppmärksamhet i duschen. Det kan lugna ömma muskler och stimulera dig för dagen.

Handhållna dusch skjutreglaget som du väljer kommer att göra en anmärkningsvärd skillnad på det sätt som du njuta av din dusch.