flera typer av högsäkerhetslås

Många bilägare väljer att använda en hög säkerhetslås för att komplettera sin nuvarande lås och stöldskydd. Med dessa lås är det inte längre är möjligt att öppna dörren med bara en klädhängare eller metallstycke. Normalt om en person försöker att öppna den här typen av lås, kommer det att skada låset vidare resulterar i en mycket dyr reparation. Många fordon kommer att ha höga säkerhetslås som bepansrade bilar och fordon som sätts under mycket stress eller innehåller innehåll högt värde. Vissa företag som detaljhandel lastbilar, logistikfordon och kurirer alla använda fordon med dessa högsäkerhetslås.

En effekt låset helt skydda ett fordon från att bli stulen, särskilt från att tjuv. Genom att använda en förseglad elektroniskt system, om spänningen förändras även lite när bilen är låst, kommer hela systemet inte startar. Även om hela systemet tas bort från fordonet bilen kommer fortfarande inte att fungera. Detta system använder solid state kretsar och levereras med en övervakad lägesomkopplare så att systemet kan avaktiveras när en övervakad parkering och hämta bilen också.

Power Lock

Även om detta kanske inte låter som en hög säkerhetslås, kan det hindra bilen blir stulen. Dessa lås kommer att helt immobilisera ratten. Dessa lås är tillverkade av högvärdigt stål och är lätt synlig, vilket är en ytterligare avskräckande. Det är omöjligt att ta bort låset om du inte har nyckeln eller bara råkar bära en blåslampa med dig. Det finns många olika modeller och även lås som är utformade för nyttofordon, 4×4 och rattar med stora krockkuddar.

Rattlås

Dessa hjulmuttrar kan användas för att säkerställa att hjulen inte kan stjälas från bilen. Många tjuvar tar ett par fälgar och däck och traditionellt billås och larm kommer inte att göra något för att förhindra detta. Högpresterande däck kan vara mycket dyrt. De bästa låsbara hjulmuttrar tål mer än den rekommenderade vridmoment och även om tjuven kan göra en huvudnyckel är fortfarande svårt att ta bort. Det finns många olika typer av låsning hjulmuttrar som kan passa alla olika typer av hjul. Många av de nya fordon kommer med detta på sina däck.

Låsning hjulmuttrar

Detta är en mycket populär lås som vanligtvis används för muskelbilar, exotiska rider, klassiska bilar och hot rods. Dessa gamla bilar brukar inte vara mycket säker och är särskilt utsatta för stöld. De är attraktiva eftersom de kommer att stå ut från mängden och kan också vara mycket värdefull. Denna bil lås är lätt att använda och kan användas när som helst du parkera bilen. Detta är en klampning och kan användas av sig själv eller i kombination med andra anti stöld system. Dessa lås är populära eftersom de är lätta vikt, lätt att använda, använder en tillhållarlås kombination eller nycklar för att öppna. Detta fungerar som en start klämma och det finns olika modeller som passar alla olika däckstorlekar. Den kan användas på stadsjeepar, motorcyklar, lastbilar och alla bilar.

Wheel immobilizer