ersättning av en dörrtröskel

trä Tröskel

aluminium Tröskel

Vinyl Packning Tröskel

Om din tröskel är dåligt försämrats kan det behöva tas bort helt och ersättas innan du lägger några nya Väderbeständighet effekter på dörren.

1. Kontrollera avståndet mellan dörren och trim bitar (t.ex. dörrstoppets) och ta bort om det behövs.

2. Sväng dörren öppen så långt det går. Om det behövs, försiktigt bända trim loss med en prybar och en träkil för att inte skada vare sig trim eller ramen.

3. Du kan behöva använda en cirkelsåg eller mejsel för att skära igenom tröskeln för att ta bort den från dörröppningen. Ta stor omsorg i detta steg för att inte orsaka några skador på inre golv och andra trim.

Du bör få Adobe Flash Player så att du kan se vår video.

4. Mät och kapa den nya trätröskel till rätt längd så att det kommer att passa väl.

5. Notch tröskeln för att passa ordentligt runt hållplatser.

6. Efter noggrann rengöring av gammalt material och smuts borta från dörren, spred en god mängd täta på botten. Detta kommer att säkerställa en lufttät tätning av att skarven mellan golvet och tröskeln.

7. Tryck på det nya tröskel försiktigt på plats med hammare.

8. Borra några pilothål något mindre än de avslutande naglarna du använder för att fästa tröskeln. Sedan spika tröskeln till sitt permanenta läge.

9. Försänk naglarna med nailset och fylla hålen med trä deg. Sand lätt när det är torrt.

10. Applicera en fläck om du föredrar, och en vattenavvisande yta eller två lager av en genomträngande sealer.

Detta kräver samma installationsstegen som trätröskel. Ett undantag skulle vara användningen av en bågfil med en fintandad blad för att skära den i längder och en metall-fil för att jämna ut ojämnheten. Förborra skruvhålen för att undvika att dela tröskeln och för att underlätta skruv installation.

Även kallad en termiska tröskel, denna breda aluminiumband har en konkav plastremsa som löper längs mitten. När dörren är stängd, pressar den vinyl packningen mot botten av dörren.