ersätter takfläkt ljus pull sträng

Byta en pull sträng på en takfläkt ljus är ett hem ledningar reparera ett gör-det-självare kan göra. Det kräver ca 15 till 30 minuter av din tid, kostar mindre än $ 20 och är ett givande projekt. Alla delar du behöver finns på någon butik som säljer takfläktar.

Säkerhetsåtgärder är avgörande för framgången för projektet och alltid komma i första hand med varje jobb gör-det-självare tackla. Du kommer att arbeta med en fixtur som är över huvudet, vilket resulterar i ömma armar, axlar och eventuellt en öm rygg. Det innebär också att arbeta med el, en potentiell mördare.

Steg 1-Säkerhetsåtgärder

Som med alla andra projekt som omfattar el, vara säker. Innan du gör något annat på detta projekt, stäng av strömmen till takfläkt på brytaren.

Steg 2-bort lätta stativet

När strömmen är avstängd och stegen eller stepstool är på plats, kan den befintliga dragströmbrytare nås med hjälp av följande steg

Steg 3-ta bort befintliga Pull Switch Assembly

Den gamla dragströmbrytare bör nu hänger under taket fläkt.

Steg 4-installera den nya Pull Switch Assembly

I de flesta takfläktar, kommer monteringstrådar dragströmbrytare kan krympas till de andra trådarna i armatur. Om så är fallet, använd de diagonala avbitare att skära varje tråd nära den befintliga dragbrytarenheten. Detta kommer att lämna utrymme att arbeta med den återstående tråden. Kasta den gamla dragbrytarenheten.

Steg 5 – Montering

Med den gamla dragströmbrytare ur vägen, kan du använda följande procedur för att installera den nya dragströmbrytare

Nu kan du påbörja processen med att återmontera den armatur

Obs! Normalt är kablarna svart till svart och vitt till vitt. Det är dock inte alla dragströmbrytare heter byggd med en vit tråd och en svart tråd. Vissa är byggda med två svarta trådar. Låt inte detta skrämma dig. När detta inträffar, kommer en av trådarna har en streckad linje för att indikera varm tråd.