ersätter ett eluttag omslag

Det finns många saker att tänka på när man köper en ersättare eluttag omslag. Den första viktig faktor i valet ditt uttag omslag är att betrakta vädret ditt uttag är utanför eller inne i ditt hus. Om insidan, kommer du att ha saker att tänka på, såsom tillgänglighet av barn och husdjur och de faror som detta medför. Om du installerar en ersättare eluttag omslag utanför du kommer att behöva ta hänsyn till faktorer såsom väder, hur grovt du kommer att använda utloppet och även hålla folk från att stjäla din el. Du kan köpa ersättnings eluttag för inne i ditt hem som har en glidyta som täcker uttaget när den inte används. Detta kommer att skydda dina barn från att få tillgång till utloppet. För utomhus kan du köpa försäljningsställen med full väderisolerade omslag för att skydda mot väder och vind och du kan även köpa låsning eluttag täcker för att skydda mot elstölder. Oavsett vilken typ av eluttag täcker du väljer avbetalning metod kommer att vara i stort sett densamma.

För din säkerhet är det oerhört viktigt att du stänger av strömmen till uttaget kommer du att arbeta på vid brytaren. För att få rätt krets i din breaker låda avstängd, måste du använda ett system för trial and error för att avgöra vilken brytare styr just den utlopp. Om du har tur, kan det redan finnas någon form av diagram eller etiketter som beskriver vilka brytare styr vilka butiker. När strömmen till utloppet är helt avstängd gå vidare till nästa steg.

Steg 1 – stänga av strömmen

När strömmen stängs av vid brytaren är det säkert att använda en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast den nuvarande eluttag lock på väggen. Vid det här laget om du också byta ut eluttaget sig är säker och tillgänglig att göra det, men i detta fall kommer du bara att ersätta eluttaget locket.

Steg 2 – Ta bort gamla elektriska Outlet Cover

Först se till att monteringshålen på din nya eluttag täcka match korrekt till monteringshålen i väggen kommer du att fästa locket. Förvissa dig innan du dra ner dina fästskruvar att den faktiska eluttag monteringshål är ordentligt uppradade med monteringshålen också. När monterings hål i väggen, vägguttaget och den nya eluttag omslag är korrekt uppradade kan du infoga och dra åt fästskruvarna.

Steg 3 – Installera nya elektriska Outlet Cover

När din nya eluttag omslag har installerats korrekt är det dags att slå på strömmen igen. Öppna rutan breaker och vända lämplig brytaren tillbaka till läge “på”. Nu kan du testa din eluttag för att se till att det fortfarande fungerar porperly.

Steg 3 – Slå på strömmen