ersätter en gammal dörr lås korrekt

Om du har en gammal dörr lås som du behöver byta, oavsett om det beror på att låset är trasig eller du är helt enkelt orolig för en herrelös dörrnyckel, kan du ringa en professionell låssmed att komma ändra lås för dig. Men att kalla en låssmed i allmänhet kommer att ställa dig tillbaka ungefär $ 50- $ 100, och du kan förmodligen göra jobbet lika bra själv. Så här är ett bekvämt steg för steg guide för att hjälpa dig att ändra deadbolt lås på dörren.

Först, ta en titt på deadbolt lås och skriva ned namnet på tillverkaren och leta efter en modellnumret om det finns. Sedan bege dig till din lokala hem förbättring butik och leta efter en ny Deadbolt lås. Om det är möjligt, köpa ett lås som är samma märke och modell som den som för närvarande är installerad. Detta kommer att göra installationen mycket enklare. Men om samma märke och modell låset kan inte, be en medlem av säljare att hjälpa dig hitta ett lås som är så nära en match som möjligt.

Steg 1: Köp en ny Deadbolt Lock

Ta bort de två skruvarna som håller deadbolt låscylindrar på plats. Dessa kommer att vara placerad på insidan cylinder Deadbolt lås (inne i ditt hem). När du tar bort skruvarna, använda båda händerna för att separera de inre och yttre cylinder fall från dörren. Du bör kunna helt enkelt dra två cylindrar låset rakt ut.

Steg 2: Ta bort den gamla Deadbolt Lock

Ta bort skruvarna som håller bulten mekanism. Det kommer vanligtvis att vara en skruv ovanför och en nedanför bulten själv. Nästa, helt enkelt dra ut bulten från låsmekanismen. Ta sedan bort den återstående delen av låsmekanismen från hålet för cylindern.

Steg 3: Ta bort låsbulten mekanismen

Sätt den nya bulten i hålet för bulten mekanismen och fäst den till kanten av dörren med två skruvar. Om skruvarna till det nya låset är något mindre än de gamla, kan du använda en tandpetare till en kil mellan sidan av den ursprungliga skruvhålet och den nya skruven. Helt enkelt bryta tandpetare av efter att ha satt den. Detta kommer att bidra till den nya skruven att ha ett bättre grepp i skruvhålet.

Steg 4: Installera den nya låsmekanismen

Rikta cylindrarna på båda sidor av dörren. Se till att de även på rätt sätt inrikta med låsmekanismen och är kopplad till någon kugghjul eller mottagare inuti själva mekanismen. Efter de två cylindrarna är korrekt inriktade, sätter cylindern fästskruvar och dra åt dem ordentligt.

Steg 5: Installera de nya låscylindrar

Sätt en nyckel för den nya Deadbolt lås i yttercylindern och vrid den fram och tillbaka flera gånger. Se till att bult glider in och ut ur slutbleck hål enkelt och smidigt. Också testa låset med hjälp av ratten eller spärr på insidan cylindern för att säkerställa att deadbolt lås och låser också.

Steg 6: Testa New Lock