ersätta ett skjul dörr i 6 steg

Om skjulet dörren till utomhus lagring skjul är skadad eller saknas, du förmodligen inte kommer att kunna hitta en ny ersättare dörr, måste du bygga din egen ersättning skjul dörr och installera det själv. Att bygga och ersätta ett skjul dörr är ett relativt enkelt projekt som många gör-det-själv-entusiaster kan göra. Här är en sammanfattning av handledningen för att bygga och ersätta din byggnad dörr.

Den enklaste typen av skjul dörren för att bygga är ett skjul dörr gjord av plywood och 2 x 4 timmer. Så, gå till din lokala hem förbättring butik och köpa ett ark av trekvarts tum plywood och 5 bitar av åtta fot lång 2 x 4 timmer. Du måste också se till att du plocka upp massor av 16 öre naglar och en del trälim också. Om gångjärnen på din gamla dörr är användbara, eller tillgängliga för dig, inte köpa nya. Om de inte kan användas, eller de saknar, även plocka upp tre tunga gångjärn, en hasp och ett lås för dörren.

Steg 1 – Köp material som behövs

Använd ett måttband och mäta höjden och bredden på dörröppningen.

Steg två – Mätning för din dörr

Från ett stycke av 2×4 virke, skär 2 träbitar som är ungefär en halv tum kortare än bredden mätning av din dörröppningen. Därefter skär de återstående 4 stycken 2×4 virke till en längd som är ungefär en halv tum kortare än höjden på dörröppningen. Slutligen, klippa bit av tre kvarts tum plywood till en bredd och längd som är ungefär 1/2 tum kortare i bredd och höjd än din dörr mätningar,. Därefter spika de två kortare stycken av 2 x 4 timmer till ändarna av två av de längre 2 x 4 virkesbitar. Du bör också gälla några starka trälim mellan lederna samt. Sedan sätter de två återstående längre stycken av 2 x 4 timmer i ramen och placera dem så att de två delarna av 2 x 4 timmer faktiskt skapa tre öppna områden som är identiska i bredd. Du måste använda din måttband för att ständigt kontrollera mätningarna och se till att de 2 x 4 stycken jämnt fördelade. När du placera 2 x 4 bitar, använd trälim och 16 öre spikar för att säkra dem ordentligt.

Steg 3 Bygga Ram för din dörr

Därefter spika lugn ¾ kvarts tum plywood till ramen och se till att ramen och plywood är i jämnhöjd på alla sidor. Om du har gjort misstag samtidigt minska, kan du behöva använda en bandslip att slipa bort ojämna kanter så att de är ännu.

Steg 4 – Installera Gångjärn och Hasp

Installera de tre gångjärn på rätt sida av ny dörr. Du bör installera gångjärnen så att de radas upp jämnt där gångjärnen som installerats på den gamla boden dörren var. Om gångjärnen är särskilt tjock, kan du behöva använda en mejsel för att mejsla ut ett litet område innan du skruvar dina gångjärn på plats. Därefter installera lås hasp.

Steg 5 – Häng dörren

För denna del behöver du lite hjälp eftersom dörren kommer förmodligen att vara ganska tung. Så ta en kompis och få dem att hjälpa dig rada upp dörren så att de nya gångjärnen radas upp med de gamla gångjärns märken. Använd sedan tunga träskruvar för att se till att du säkra dörren till dörröppningen ramen.

Steg 6 – Avsluta

Slutligen, måla eller avsluta din dörr med hjälp av färg eller trä sealer.