dusch systemet designidéer

En duschsystem är en integrerad del av ett badrum. Vare sig du planerar att installera ett nytt duschsystem eller renovera den befintliga, bör du vara medveten om de olika alternativ som finns på marknaden.

Ett duschsystem kan variera från en enkel dusch med endast ett munstycke, med olika duschmunstycken, en spa-cum-dusch samt ett fullständigt spa behandlingssystem.

handhållen dusch

Den enklaste lösningen för att ersätta din gamla duschsystem med en ny skulle vara att ersätta det nuvarande duschhuvud med en multi-head spa duschmunstycke. Det finns flera huvuden tillgängliga som riktar olika axlar, bröst och ben. De är också datorstyrd och kan ändra temperaturen i enlighet med den kroppsdel ​​vid vilken duschen är riktad. Det finns också duschar finns där en regndusch kan förvandlas till ett vattenfall dusch med luckan på en strömbrytare. Vissa system också hjälpa dig att exfoliera och djupt rengöra din kropp.

Tub Duschar

Handhållen dusch finns där du kan använda handhållen slang för att rikta vatten vid behov. Du kan också stänga av ringen på dusch för att styra inställningen spray från mjukare till kraftfull spray.

upplysta Duschar

Det finns också inglasade dusch paneler som har en avgränsad walk-in-området där du kan handduks torka själv.

Slider Duschar

Tub duschar finns tillgängliga där du kliva in i en tub med en dusch systemresurser. Vissa baljor har klart glas längst ner för att ge effekten av att vara under vattnet.

Miljövänligt Shower System

Upplysta duschar stråle ner ljusstrålar på dig. Reflektion av ljuset i varje droppe vatten gör för en uppfriskande dusch.

Slider duschar ansluta en väggmonterad duschsystem med en overhead dusch-system. Den duschpanel kan justeras för att fungera som en kropp och axelmassage.

Innan du köper ett duschsystem, måste du veta hur mycket pengar du har råd att spendera. Var tydlig med dina krav på funktionalitet eller estetik. Miljövänliga duschsystem finns också. Mät finns i badrummet för dusch, inklusive dörrar och anslutningar utrymme.

Miljövänliga duschar finns till konkurrenskraftiga priser. Många duschsystem återvinna det vatten som används när du tar en dusch. Några har också genomfört en funktion som begränsar mängden rent vatten går ner i avloppet. Detta görs genom åtskiljande tvålvatten. När du har rengjort dig med tvål, du låter tvålvatten rinna. Därefter en behållare som är full av rent vatten återvinns så länge du kör duschen. Vattnet också kan trycksättas och upphettas till den temperatur som ställts in på styrpanelen. Efter avslutad dusch, kan du trycka på en knapp för att sanera och skölj duschväggar och golv. Systemet kommer nu att vara redo för nästa användare.