de 6 bästa platserna att använda ett träd klädhängare i ditt hem

I varje upptagen hushåll, kan ett träd klädhängare lösa problem päls lagring utan att ta upp för mycket utrymme. Träd Klädhängare finns i en mängd olika utföranden så det bör inte vara alltför mycket av ett problem att hitta en som passar din befintliga inredning. Galler inte använder upp en hel del golvyta, så att de kan införas i de flesta hem utan att behöva ordna befintliga möbler. Helst bör de placeras där kappor och jackor är mest sannolikt att tas bort.

Hallen

Ett träd klädhängare i hallen i ditt hem bör uppmuntra barnen att hänga sina rockar upp. Med detta sagt, det är inte en bra idé att placera träd Klädhängare i ett begränsat område där fränare barn eller stora husdjur troligen vara igång ungefär lika racket kan bli omkull.

Bakdörr

Om det är helt enkelt inte praktiskt att ha ett träd klädhängare av ytterdörren, tänka på att sätta en genom bakdörren av ditt hem istället. Du kan uppmuntra barn eller besökare som regelbundet in ditt hem för att använda denna ingång i stället för huvud en. Om utrymmet tillåter, varför inte sätta ett rack med både fram- och bakdörrar? Tillbaka dörr Klädhängare är också perfekt för att hänga rockar och jackor om du gör en ansenlig mängd arbete i din trädgård.

Förråd

Träd Klädhängare kan användas för att lösa ett antal lagring och organisationsfrågor. Sätta en i din tvätt eller grovkök och det kan användas för att hänga tvätt som behöver vädring innan de tas bort. Dessutom kan du använda den för att hänga alla dessa objekt som du vanligtvis inte kan hitta ett hem för. Träd rack är en stor tillgång till en upptagen hushållerska som vill ha en snabb lösning på den pågående problemet med röran.

Sovrummet

Träd Klädhängare kan användas i sovrummet för att hänga nattkläder, handväskor eller en nystruken outfit som du kanske vill ha till jobbet i morgon. I barnens sovrum eller lekrum, de är ett bra alternativ till en dressing rutan. Pojkar kan använda ett träd klädhängare att hänga sportprylar och även sneakers medan flickor kanske föredrar att drapera deras i fashionabla halsdukar och bälten.

En Hot Kitchen Solution

Om ditt kök är stor nog att rymma ett träd klädhängare, överväga att ha en där i stället. Inga fler rockar, jackor eller skolväskor hänger på baksidan av köksstolar kommer att känna fantastiskt! De gör också ett bra ställe att hänga förkläden, halsdukar husdjur leder och även barnens gym påsar. De är också bra för att hålla koll på att objekt som tenderar att försvinna på obekväma tider såsom skolband.

Badrummet

I badrummet, kommer ett träd klädhängare ger hängande utrymme för handdukar och badlakan eller en mjuk dräkt du vill bära efter en dusch. Om du väljer att sätta ett träd klädhängare i badrummet, se till att den har en yta som tål fukt.