de 4 bästa badtunna täcka alternativ

Beroende på säkerhetsnivån, värmehållning och hur mycket du vill spendera, kan bäst badtunna täcka vara olika för olika människor. Även om vissa badtunna täcker har konkreta fördelar framför andra, som väger variablerna gör var och en av de typer värt pengarna du spenderar på dem. Faktor i allt som behövs för att avgöra vilka badtunna täcka som fungerar bäst för dig, inklusive pris, livslängd, tjocklek, hållbarhet och vattenabsorption. Att veta hur de jämför, kan du bättre välja mellan alternativen: en uppblåsbar Insynsskydd, en mjuk isolerad modell, en valsbeläggning eller en hård badtunna täcka.

Den första typen av badtunna täcka är den mest grundläggande. Det är i huvudsak en sydd med dubbla lager av vinyl tillskuret och fastspänd ner över din barrel. Vissa typer har en uppblåsbar område i centrum som höjer upp den så att vattnet kan rinna av. När den används med en ytterligare rörlig filt, är värmeförlusterna hålls till ett minimum som är vattenskador. Tonneau omfattar fästs tunnan med remmar och snaps, och de är de billigaste, med början på mindre än $ 200.

insyns~~POS=TRUNC

Nästa modell upp är uppfällbart isolerat badtunna täcka. Den består av två yttre skikt av vinyl med en kärna av skum. Skummet är vanligtvis insvept i en ånga-blockerande foder för att skydda skummet från vattenskador. Denna typ börjar på runt $ 300 och ger en säkrare omslag. Det finns en risk för att det inre skumbrytande, och om även en liten punktering händer på vinyl, kan vatten sippra in och börja att äta på skummet. Av detta skäl bör de användas med en flytande filt.

Mjuk Isolerad Cover

Ett valshölje är betydligt dyrare än en isolerad uppfällbart lock. De börjar på nästan $ 700. Snarare än fälla ihop, rullar en rulle locket barrel. Den är byggd av polyetylenskum toppad med cederträ lameller. Formen av styckena gör att locket att rulla upp. Denna typ av lock är mycket slitstarkt och varar mycket längre än den isolerade lock med en skumkärna. Används med en flytande filt kommer en valsbeläggning också skydda mot värmeförluster.

valshölje

Den vanligaste hårda täckmaterial är aluminium. Det börjar på omkring $ 1000, men det varar längst, och det är mycket stark. Det också har en skumkärna, men produktionsmetoden tätar skum inuti göra vattenskador mindre troligt. En inbunden ger den mest säkerhet, trots att få bort det barrel kräver antingen en mekanisk lyftare eller någon styrka,. Varje typ av badtunna täcka har sina fördelar, om dess pris eller hållbarhet. Det bästa badtunna täcka för pengarna är en tonneau täcka med en flytande filt, men ytterligare åtgärder bör vidtas för säkerhet om du har små barn.

Inbunden