befria hem loppor naturligt

Använd en vakuum

Gör ett naturligt bekämpningsmedel

Håll hemmet rent

extra tips

Mary M. Alward har publicerats i både print och online-publikationer, bland annat boken “Choklad för en kvinnas drömmar”, utgiven av Simon & Schuster. På den här hemsidan, Mary är främst inriktad på trädgårdsarbete, inredning, och hem reparation projekt.

Loppor är irriterande varelser. Bita anklarna hos människor och suger livet ur våra husdjur, de är naturens nummer ett liftare och varje sommar de återvänder med en hämnd. De ange ditt hem genom hitching en ritt på din intet ont anande husdjur, och väl inne, de vraket förödelse på alla varmblodiga varelser.

Om ditt hem är infekterad med loppor, misströsta inte. Det finns många beprövade sätt att bli ditt hem av loppor, naturligtvis.

När du upptäcker att du har loppor, vakuum golv och möbler dagligen. Varje gång du vakuum, kassera vakuumpåsen omedelbart efter förslutning säkert. Om vakuumpåsen inte är säkrad, kommer loppor krypa ut och åter infest hemmet. Efter användning när du lagrar vakuum, hålla den fri från loppor genom att sätta in en loppa krage i påsen. Var noga med att kontrollera områden där ditt husdjur tillbringar större delen av sin tid, såsom bredvid sängen, en favorit stol, eller deras säng. Dessa områden är där du är sannolikt att hitta de mest loppor, så dammsuga dem noggrant.

Gör en naturlig bekämpningsmedel genom att blanda en del koksalt med åtta delar Borax pulver (ett naturligt förekommande mineral). Bred ut blandningen i hela ditt hem, särskilt på trappor, under sängar, i ditt husdjur säng och under mattor och mattor område. Blandningen är helt säkert att lämna på golven efter att ha arbetat in den med en kvast eller hård borste. Låt blandningen göra sitt arbete i 48 timmar, sedan vakuum upp den.

Ett alternativ bekämpningsmedel kan göras genom att blanda 1/2 kopp borsyra till tre koppar kiselgur, även känd som DE. Använda samma metod som beskrivits för den föregående recept. Strö DE hundkörningar och skuggiga områden i din trädgård. Detta kommer att minska loppor befolkning om du använder det om en gång i veckan, och det är helt säkert för ditt husdjur att vara runt. Tänk på att loppor inte kan leva i soliga områden, så det finns ingen anledning att behandla områden som får minst sex timmars solljus per dag.

Tvätta golvmattor och mattor område i varmt vatten tre gånger i veckan, och torka dem ordentligt i torktumlaren. Heat dödar vuxna loppor, larver och ägg. Lämna inte mattor eller mattor fuktig, eftersom det ger en perfekt grogrund för loppor.

Det finns fortfarande några extra tips att tänka på för att bekämpa loppor i ditt hem. Först använder aldrig loppor schampo på kattungar eller valpar. Istället använder PET tvål för att stöta bort loppor från din unga husdjur päls.

Lopp populationer är mer framträdande på våren och hösten, så se till att behandla ditt hem tidigt för att förhindra angrepp. Även om larverna och äggen dödas, kommer reinfestation inträffar.

Nu när du blev av med loppor, hur flugorna? Kolla in några hemlagad knep för att bli av med dem.